Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на усилвател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

така в тая посока за качеството на звукаХора какво слушате в колата си Мп3 или аудио СД че ...ако пускате Мп3 ... то клянкате се за нищо нацвъкахте темата със лични напатки!!!
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

chaveto написа:
      Ти сигурно няма да усетиш и разликата при отворени/затворени прозорци... Не че се заяждам, ама...
      Искам само да ти кажа, че когато аз си правех усилвателите за автомобилите ти сигурно си карал още велосипед.От плеар до плеар може да се усети разлика и то много голяма, особено ако сравняваш някое Нео с нещо доказало се.Когато няма пад на напрежението и си протича достатъчно ток през тънък проводник си е все тая дали ще сложиш 100 квадрата или нещо още по дебело. Има си таблици по който се изчислява какъв да е проводника. Мощността, дължината............. на проводника определят какъв да е..........
      И си прав, и не си прав (не говоря за този пост, а изобщо), в смисъл и съм прав и не съм прав с това, което казах. И аз не се занимавам от вчера, но няма смисъл да спорим, сигурен съм, че и двамата имаме едно и също впредвид, просто не можем да се разберем Важното е, че колегата разбра какво му трябва. Предлагам да се видим някой път и да си полафим по темата, колкото и да си навътре в материала - вярвам, че все нещо и ти ще можеш да научиш (демек няма да ти е супер скучно и да се чувстваш като лектор)

Коментар

Нямам нищо напротив, но също така нямам и свободно време.

Коментар

chaveto написа:
          Нямам нищо напротив, но също така нямам и свободно време.
          И аз съм до някъде така... ако дойда на някоя среща, може би

Коментар

Working...
          X