Колеги, Типото вчера ми скрои голям номер, спрях до един магазин, заключих си колата всичко нормално. Връщам се и гледам мигачите ми светят, абсолютно всичките, но светят постоянно без да мигат ...Дадох на контакт, поиграх си с лостчето ...нито цъка, нито нищо, на авараийни също нищо не става ... от постоянното светене докато се прибера до града, ми се стопиха жълтите стъкла вътре в стопа на задните стопове, изкарвах едно по едно всички релета защото не знам кое е за мигачите, но пак продължаваха да си светят.Пред нас си поиграх малко с алармата отключвах, заключвах и се оправи от само себе си. Днес не ми е правило проблем, но сега пък или се забавя скороста на цъкане на мигачите или увеличава, или ту намаля ту увеличава ... от само себе си. Съвети ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мигачите.
Collapse
X
-
Ами алармата си работи, мислех си и аз да не би релето да прави проблеми, но не го намерих ... чета тук там, че с припойки понякога се оправяло, а и зимата малко се наводни панела с бушоните, така че има голяма вероятност да е от релето, но просто не го знам кое е.Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
-
за колегата angels 99% съм сигурен че релето за мигачите не е при конзолата с бушоните,но не мога да ти кажа на типо къде е на бравото поне е под волана сваля се долната кора.и преполагам че е от него като го намериш ако пак ти прави въртели размърдай самото реле и ако се оправи трябва да го свалиш и да му удариш една две спойки.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Колеги помощ,от известно време когато ми е включен някой мигач или аварийните светлини ,като натискам спирачката и спират да работят , защо така,ако някой има представа нека помогне ще съм му много благодарен!проверих дали не са някой от бушоните но не е от това,моля за помощ и предварително благодаря
Коментар
-
DJoff написа:Колеги помощ,от известно време когато ми е включен някой мигач или аварийните светлини ,като натискам спирачката и спират да работят , защо така,ако някой има представа нека помогне ще съм му много благодарен!проверих дали не са някой от бушоните но не е от това,моля за помощ и предварително благодаря
Коментар
-
Rokambol написа:DJoff написа:Колеги помощ,от известно време когато ми е включен някой мигач или аварийните светлини ,като натискам спирачката и спират да работят , защо така,ако някой има представа нека помогне ще съм му много благодарен!проверих дали не са някой от бушоните но не е от това,моля за помощ и предварително благодаря
Коментар
-
Проблема е решен, намерих го релето на таблото с бушоните е най-горе в дясно. Но проблема беше в алармата, защото след като свалих релето, отново се включиха мигачите и така си опстанаха, оказа се някакво окисление в алармата. Благодаря нв всички отзовали се колеги.Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
-
Здравейте колеги, имам следния проблем, понякога (но не винаги) мигачите и аварийните светлини не работят. Трябва да покарам около 3-6 км и се оправят сами. По приницип не карам колата често и стои пред блока по около 4-5 дена. Другата особеност която ми прави впечатление е че този проблем се появява когато времето застудее, не помня това да ми се е случвало през лятото сякаш.Както споменах проблема не се случва всеки пък когато тръгна на някъде, а от време на време, на все пак е доста неприятно особено вечер.Някой имал е и подобен проблем да даде акъл или наппрво да ходя към сервиза?Колата е Браво 1.2 99 г.
Коментар
-
bajo1000 написа:Здравейте колеги, имам следния проблем, понякога (но не винаги) мигачите и аварийните светлини не работят. Трябва да покарам около 3-6 км и се оправят сами. По приницип не карам колата често и стои пред блока по около 4-5 дена. Другата особеност която ми прави впечатление е че този проблем се появява когато времето застудее, не помня това да ми се е случвало през лятото сякаш.Както споменах проблема не се случва всеки пък когато тръгна на някъде, а от време на време, на все пак е доста неприятно особено вечер.Някой имал е и подобен проблем да даде акъл или наппрво да ходя към сервиза?Колата е Браво 1.2 99 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар