Здарвейте, колеги! От известно време ползвам това CD в Бравото и съм доволен от него, с изключение на това, че прекъсва доста по дупките и че ми писна да записвам CD-RW непрекъснато. Тъй като имам Ipod, въпросът ми е дали има някакъв начин да го свържа към въпросното CD, запазвайки възможността да си слушам дискове. P.S. Моделът е JVC KD-S73R
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за CD и свързване на Ipod
Collapse
X
-
кола
провери тук http://www.retrevo.com/d/ds/progress...8657малко трудно няма опция точно за такова нещо
-
willow75bg написа:Мисля,че всеки уважаващ себе си маистор на ТВ техника ще може да ти изкара AUX вход,който да свържеш с джаджата.Питай и виж какво ще ти кажат въпросните сервизи за ТВ.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Май най-лесно ще е с fm трансмитер До колкото прочетох в интернет по този въпрос, трябва да се запоят жичките на входа на усилвателя на СД-то. Това добре, но мисля, че сигнала ще се смесва с този от CD/Tuner-а.Ако се монтира механично копче на входа на вградения усилвател от което да се сменя сигнала от tuner/външен плеър мисля, че ще просвири!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Благодаря за отговорите, колеги! Явно му е време за смяна с някое с готов вход.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар