Чудя се дали ще е проблем да се сложат белите уреди от Bravo HGT на Bravo SX ( 1.6 ).То за слагане няма да има проблем , но дали ще отчитат вярно килемтража и оборотомера понеже на HGT-то километража е до 240 , а моя до 220
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уреди от HGT на SX
Collapse
X
-
Няма логика да отчита грешно, отчитането става по еднакъв начин - има пропуск в зъбите на маховика, което се отчита като смущение в магнитното поле, и се брои за един импулс. Ако трябва ще вадя картинките от документите. Все пак - не съм сменял, и може това което пише в книгите да няма общо с действителността.Проблем ли е да вземеш едно табло и да пробваш?Ето и картинка на принципа на работа, това което се вижда е едно зъбно колело, с 60 зъба, от което липсват 2. Значи - 58. То е на коляновия вал. Няма значение нагоре колко бутала има. Вляво - графика на генерираното напрежение.
Коментар
-
Фабрично е, или поне на повечето 1.2 които съм виждал, макар че имат и с черните циферблати, иначе на 2.0 HGT е до 240км/ч. .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар