някой слуша ли cerwin vega в колата си да даде някакви отзиви понеже мисля да сменям магнат-тите но още се чудя.. имам оферта за 2 12-ки cerwin vega в бандпасс или 2 12-ки алпин разликата в цената е фрапираща за алпина цена като за още едно пунто затова за сега съм се насочил към вегите някои да даде някакви отзиви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
cerwin vega vs alpine
Collapse
X
-
С 2 ръце скачам за алпина! Не знам къде ги гледаш тия алпини и ти "се*ени веги" но чак пък като за половин пунто...Един съвет. Отивай до най - близкия магазин на Алпин, вземай Една 12"-ка. Направи си сам бас бокса, като го оребриш хубаво и му сложиш вата.Ако си на близо, мога да помагам ПоздравиП.п. Ако нямаш усилвател това е мястото.П.п. Сега видях, че си от Бургас. Има там един пич ателието му на Ул. Перущица (близо е до Космос) той прави Бас - боксове и високоговорители с много добро качество, на народни цени.Ако имаш интерес, мога да ти дам gsm.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
-
quintessenz написа:и аз много искам алпин ама точно там е работата че на мен ми трябват 2 а за D клас 12-ки ми обявиха цена 600лв/бр. 3 дена доставка я дай номера на този човечец да го видя дали ще измисли някои добър говорител на по-нормална ценаFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
мерси много :D вече нямам търпение просто.. с магнатите си раздуваше задните калници не ми се мисли с алпин или с вегите даже какво ще става в най-скоро време ще кача снимки и видео на резултата :D :D и все пак някой ако драсне някои дума с мнение за вегите щот много съм слушал за тях така и не съм ги чувал как свирят!!!Haters Gonna Hate
Коментар
-
lithrone
Нямам опит нито с вегите нито с алпин в кар аудиото, но иначе ако съдя по останалите продукти съм за вегите определено. Пък и от др гледна точка тоя алпин е като адидас... всеки втори ром е с алпин
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар