Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Километраж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Километраж

Както паля тази сутрин,всички светлини изчезнаха!Поразмърдах полюсите на акумулатора,запалих и тръгнах.Посегнах да нулирам километража и какво да видя-само чертички Натиснах трип-бутона няколко пъти,но нищо не се промени-чертичките си останаха.По едно време погледнах-дневния километраж показваше 4 км.Но и общия километраж показваше същото-000004.Та се чудя дали така лесно може да се нулира този чип,който съдържа данните за общия пробег.Иначе при наместването на клемите часовника не се нулира-т.е. не съм прекъснал захранването.Изобщо- /поне сега имам нова кола-на 24 км /.Та някой ако е имал подобен проблем и е успял да се справи с него-моля да сподели опита си.Благодаря предварително!
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Ами честито!!! Вече можеш да я продадеш за почти нова...
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

А аз не мога да си нулирам дневния километраж. Имате ли идеи от къде идва проблема и как бих могъл да го оправя?

Коментар

Re: Километраж

lu40 написа:
        Както паля тази сутрин,всички светлини изчезнаха!Поразмърдах полюсите на акумулатора,запалих и тръгнах.Посегнах да нулирам километража и какво да видя-само чертички Натиснах трип-бутона няколко пъти,но нищо не се промени-чертичките си останаха.По едно време погледнах-дневния километраж показваше 4 км.Но и общия километраж показваше същото-000004.Та се чудя дали така лесно може да се нулира този чип,който съдържа данните за общия пробег.Иначе при наместването на клемите часовника не се нулира-т.е. не съм прекъснал захранването.Изобщо- /поне сега имам нова кола-на 24 км /.Та някой ако е имал подобен проблем и е успял да се справи с него-моля да сподели опита си.Благодаря предварително!
        и това на колко км стана защото съм чувал че ел таблата се нулират на 200 хил да не би и при теб да е така или пък мен са ме излъгали
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

данякои се нулират на 200 000
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Mitko написа:
            От бутона за нулиране. Не прави хубав контакт.
            Явно проблема е другаде. Днес го разглобих и замерих това бутонче. Работи си нормално. Обаче стана нещо друго докато съм го разглобявал и сглобявал, защото сега не ми светят дигиталните цифри. Така че проблема е наполовина решен Утре пак ще си играя и дано да не успея да го разваля повече. Ако имате идеи къде да ръчкам ще е добре. Използвах случая да замеря и лампичките и установих 8 изгорели.

Коментар

Stef,километража ми се нулира на около 139 300.Но днес го оправих като рестартирах ЕКУ-то.Пак си дойдох на километрите и уви,колата ми вече не е нова А така се бях зарадвал...
              Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Working...
              X