Както паля тази сутрин,всички светлини изчезнаха!Поразмърдах полюсите на акумулатора,запалих и тръгнах.Посегнах да нулирам километража и какво да видя-само чертички Натиснах трип-бутона няколко пъти,но нищо не се промени-чертичките си останаха.По едно време погледнах-дневния километраж показваше 4 км.Но и общия километраж показваше същото-000004.Та се чудя дали така лесно може да се нулира този чип,който съдържа данните за общия пробег.Иначе при наместването на клемите часовника не се нулира-т.е. не съм прекъснал захранването.Изобщо- /поне сега имам нова кола-на 24 км /.Та някой ако е имал подобен проблем и е успял да се справи с него-моля да сподели опита си.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километраж
Collapse
X
-
Re: Километраж
lu40 написа:Както паля тази сутрин,всички светлини изчезнаха!Поразмърдах полюсите на акумулатора,запалих и тръгнах.Посегнах да нулирам километража и какво да видя-само чертички Натиснах трип-бутона няколко пъти,но нищо не се промени-чертичките си останаха.По едно време погледнах-дневния километраж показваше 4 км.Но и общия километраж показваше същото-000004.Та се чудя дали така лесно може да се нулира този чип,който съдържа данните за общия пробег.Иначе при наместването на клемите часовника не се нулира-т.е. не съм прекъснал захранването.Изобщо- /поне сега имам нова кола-на 24 км /.Та някой ако е имал подобен проблем и е успял да се справи с него-моля да сподели опита си.Благодаря предварително!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Mitko написа:От бутона за нулиране. Не прави хубав контакт.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар