здравейте колеги ... някой случайно да е отварял ЕКУ на Пунто Спортинг 16в. На етикета пише :IAW 18FD.5Z/B0P-328Punto 1.2 16V ECE FASE 246531216 61600.249.03 Z 12V=интересува ме какво точно пише на самия чип и дали е запоен за платката или е на цокъл мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ECU на Пунто
Collapse
X
-
Re: ECU на Пунто
gad3n написа:здравейте колеги ... някой случайно да е отварял ЕКУ на Пунто Спортинг 16в. На етикета пише :IAW 18FD.5Z/B0P-328Punto 1.2 16V ECE FASE 246531216 61600.249.03 Z 12V=интересува ме какво точно пише на самия чип и дали е запоен за платката или е на цокъл мерси предварително
-
да де явно не сме се разбрали ще ми изпратят готов EPROM и искам да знам дали е запоен или трябва да махам стария и да сложа цокъл за да мога да си ги сменям ...аааа и друг въпрос имам може ли евентуално ако сменя EPROM-а да не мога да запаля заради fiat-code имобилайзераMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
-
чип
Ами незнам каква ти е целта на смянатана чипа , сигурно целиш за покачване на мощноста или нещо като тунинг.Ами това е сложна работа и не всички ПУНТОВЦИ стават за това.Трябва да добавиш още много работи за целта и те струват ПАРИ и то повече. мислая че трябва да пишеш в тунинг Форум. Трябва някой които е правил на PUNTO и то този модел иначе ново ECU.Това е мое мнение.
Коментар
-
въпроса е ще имам ли проблем с имобилайзера ако сменя епром-а и евентуално как може да се изключи фиат-коде имобилайзера ... а за тунингите ми е ясно как стават и кои стават за тунингMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар