Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS Навигация Навон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GPS Навигация Навон

Здравеите на всичкиИмам в колата един гармин нуви но добре работи но му се случва да обърква по някой път маршрутите и да се побърква като без причина изведнъж почва да говори глупости да съм направил обратен завои а веднъж ме вкара в едно посочна улица не съм в българия и навигацията е важна за менТа Въпроса ми е някой ползвал ли е навигация марка Navon спрял съм се на 2 модела единият е N270 с Igo 8 а другия модел е N 260 с Igo Amigo този има и мп3 и видео плеардоста съм чел да се говори за това IGO и каква е разликата между Иго 8 и Иго Амиго четох че може да се намират в нета за Иго карти безплатни и куп други неща че има 3 измерни сгради и така нататак и не са скъпи 1 виат е 119 евро а 2 рият е на промоция в момента за 110евроА на гармина са скъпи картите и честно казано ми е по евтино да си купа нов гармин отколкото да купа или ъпдеитвам карти и съм намислил да го сменям със Навона освен ако незнаете отнякаде да си дръпна най новата карта на европа без пари естествено.
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

По всички световни тракери има карти за гармин. А също и хапчета за подкарването им. Последно дори сложихме и гармин на една нокиа н78, като картите бяха детайлни за цяла европа.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Има по-добри варианти от този Navon. Примерно това:http://www.kolko.bg/product-redirect...E&url=Дано има още бройки от промоцията в Метро, иначе върви с около 100 лв. отгоре.Ако е свършило обаче, моят съвет е да си вземеш китайска навигация от dealextreme с безплатна доставка или някое от предложенията на Navi Bulgaria - http://navi.bg. Изобщо не гледай екстри като Mp3, снимки и т.н. След отключване можеш да качваш какъвто пожелаеш софтуер, така или иначе базовия е традиционно ограничен. Най-важното са хардуерните характеристики! Друг изключително важен фактор е операционната система да е WinCE 5, а не 6.Разликата между Амиго и 8 е, че Амиго е по user friendly, но и по-ограничен като функционалност. Аз лично предпочитам 8. Иначе друг вариант на iGo е Primo. Взел е най-доброто от предните две.

Коментар

Working...
      X