Здравеите на всичкиИмам в колата един гармин нуви но добре работи но му се случва да обърква по някой път маршрутите и да се побърква като без причина изведнъж почва да говори глупости да съм направил обратен завои а веднъж ме вкара в едно посочна улица не съм в българия и навигацията е важна за менТа Въпроса ми е някой ползвал ли е навигация марка Navon спрял съм се на 2 модела единият е N270 с Igo 8 а другия модел е N 260 с Igo Amigo този има и мп3 и видео плеардоста съм чел да се говори за това IGO и каква е разликата между Иго 8 и Иго Амиго четох че може да се намират в нета за Иго карти безплатни и куп други неща че има 3 измерни сгради и така нататак и не са скъпи 1 виат е 119 евро а 2 рият е на промоция в момента за 110евроА на гармина са скъпи картите и честно казано ми е по евтино да си купа нов гармин отколкото да купа или ъпдеитвам карти и съм намислил да го сменям със Навона освен ако незнаете отнякаде да си дръпна най новата карта на европа без пари естествено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS Навигация Навон
Collapse
X
-
По всички световни тракери има карти за гармин. А също и хапчета за подкарването им. Последно дори сложихме и гармин на една нокиа н78, като картите бяха детайлни за цяла европа.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Има по-добри варианти от този Navon. Примерно това:http://www.kolko.bg/product-redirect...E&url=Дано има още бройки от промоцията в Метро, иначе върви с около 100 лв. отгоре.Ако е свършило обаче, моят съвет е да си вземеш китайска навигация от dealextreme с безплатна доставка или някое от предложенията на Navi Bulgaria - http://navi.bg. Изобщо не гледай екстри като Mp3, снимки и т.н. След отключване можеш да качваш какъвто пожелаеш софтуер, така или иначе базовия е традиционно ограничен. Най-важното са хардуерните характеристики! Друг изключително важен фактор е операционната система да е WinCE 5, а не 6.Разликата между Амиго и 8 е, че Амиго е по user friendly, но и по-ограничен като функционалност. Аз лично предпочитам 8. Иначе друг вариант на iGo е Primo. Взел е най-доброто от предните две.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар