Здравейте! Имам следния въпрос,като предварително уточнявам,че ползвах търсачката,но тя както винаги изкара един тон глупости и не може да се отсее полезното от останалото... Та на въпроса. Брат ми(trak20 във форума),който има регистрация,но не пише често ме помоли да му пусна тази тема... Днес му е светнала една лампа на таблото,която не съм сиогурен какво точнно индикира,само мога да предполагам. Лампата е следнатаГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgето и рисунка на която ясно се вижда какво представляваАко някой има точен отговор какво индикира и къде може да е проблема,ще съм му благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лампа на таблото-какво индикира?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
здравей
здравейте аз сам човека с тая светеща лампа и се загледах по сериозно в клипа който снощи правих и забелязах че на десния габарита има 2 крушки дето светят а на левия само 1 .вазможно ли е това да е проблема и за6то ми светва лампата само когато натисна спирачките.Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.orgkara fiat marea wikend
Коментар
-
Re: здравей
trak20 написа:здравейте аз сам човека с тая светеща лампа и се загледах по сериозно в клипа който снощи правих и забелязах че на десния габарита има 2 крушки дето светят а на левия само 1 .вазможно ли е това да е проблема и за6то ми светва лампата само когато натисна спирачките.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар