Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Динамо на Coupe

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Динамо на Coupe

От 4-5 месеца имам проблем с зареждането на динамото. От време на време, т.е. още не съм установил някаква систематичност, динамото спира да зарежда. След редица консултации по сервизи и майстори успях да установя че проблема идва от това че чезне напрежението в възбудителната намотка на динамото. Разбутах всички букси които ми попаднаха, проверяваха динамото на стенд и пак същото. Интересуваме дали някой друг е имал такъв или подобен проблем. И дали е намерил решение.
    Fiat Coupe 2.0 16v Cadamuro, Fiat Stilo

Пиши едно ЛС на me_to_u, ако тои не може да ти помогне се свържи със hit-ko.

Коментар

Ето тук еса дадени снимки за алтернатора.Дано да са ти полезни http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3206
      COUPE 1.8 16V
      Volvo XC90 T6

Коментар

Той проблема на emopeev е известен от доста време, кофти, че още не е оправен. Аз тези схеми за това ги бях постнал, но нямаше положителен резултат... Някой кадърен електричар би трябвало да помогне...

Коментар

Последно мисля да пробвам в тоя новия сервиз на фиат в Бургас. Имат тестера за проверка на ел инсталацията, ако там не стане ще трябва доста жици да прехвърля. И сигурно ще се окаже пак някоя скапана букса - няма да е за първи път.
          Fiat Coupe 2.0 16v Cadamuro, Fiat Stilo

Коментар

emopeev написа:
            Последно мисля да пробвам в тоя новия сервиз на фиат в Бургас. Имат тестера за проверка на ел инсталацията, ако там не стане ще трябва доста жици да прехвърля. И сигурно ще се окаже пак някоя скапана букса - няма да е за първи път.
            Пробвай,тъкмо ще кажеш стават ли за нещо в сервиза...

Коментар

Working...
            X