Здравейте колеги,Това ми е първата тема и се надявам да не съм объркал мястото.Въпросът ми е как да прекарам кабелите от акумулатора в купето на колата?Захванах се да правя подобрение в аудиото на Бравото и тъй като съм начинаещ нямам идея как трябва прекарам кабелите от акумулатора в купето.Нека някой колега който е правил подобни изпълнения да сподели.Благодаря предварително...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да пусна кабели от акумулатора до багажника(усилвател)
Collapse
X
-
Гледай също така като укабеляваш силовият кабел (+) да е положен в единия праг а RCA проводниците да са в другия, за да се избегнат смущения в сигнала.Масата (-) проводник трябва да е максимално къс (това само като уточнение) .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Има отпред в двигателния отсег, под АБС-а ако имаш такъв, сноп проводници влиза в купето и излиза вътре над педалите.Пробвай да промушиш силовия проводник заедно със снопа.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Има отпред в двигателния отсег, под АБС-а ако имаш такъв, сноп проводници влиза в купето и излиза вътре над педалите.Пробвай да промушиш силовия проводник заедно със снопа.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
На моето Браво предишния собственик беше ползвал точно този отвор през който влиза големия сноп кабели в купето-отвътре излиза точно над педалите.По-късно като слагах алармата видях, че има още един захранващ кабел, който влиза през същата дупка и излиза в багажника-пак около 10 квадрата, така че би трябвало да има достатъчно място да мине кабела на колегата.Fiat Bravo 1.8 GT, 1996 г.
Коментар
-
Това си е нещо като какчук.Взимаш една голяма и дълга отверка, кабела и тиксо. Слагаш кабела по ос-та на отверката, като началото му да е непосредствено близо до върха й. От външната страна(под капака на колата) виждаш къде е гумата и хакаш отверката смело(като внимашаш да не прекъснеш другите кабели) Влизаш в купето, лягаш доло до педалите, отвиваш тисото и издърпваш кабела. След това махаш отверката и си готов. Дано си ме разбрал. УспехFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар