Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със запалване Мареа 1,6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем със запалване Мареа 1,6 16V

здравейте!имам следния проблем.Вчера колата си палеше без никакви проблеми.Карах около 60км в буря със силен дъжд и гръмотевици,оставих я вечерта.Сутринта тръгвам да паля-не иска.Лампичките на таблото едвам светят,не се чува да поема бензин помпата при даване на контакт,радиото не работи,отключва се само шофьорската врата,стъклата не работят,търках клемите на акумулатора-ама ефект нулев,въобще не завърта мотора,като завъртя ключа.Съмнява ме да падне така изведнъж акумулатора.някакви идеи от какво може да е?
    FIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX

Точно така пада якумолатора неочаквано.2 пъти ми се е случвало и винаги е било изненада но и не съм чул на някои да му падне акумулатора постепенно пада и край.Но е много опасно да я мъчиш с паднал акумулатор почти винаги изгаря датчика на хол и няма палене после избягвай експерименти
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

stefaka222 написа:
      Точно така пада якумолатора неочаквано.2 пъти ми се е случвало и винаги е било изненада но и не съм чул на някои да му падне акумулатора постепенно пада и край.Но е много опасно да я мъчиш с паднал акумулатор почти винаги изгаря датчика на хол и няма палене после избягвай експерименти
      ще го пусна да се зарежда да видим дали е от него

Коментар

дам от акумулатора е било,явно само аз си мисля че не трябва толкова рязко да пада.от 2004 е може да му е дошло времето вече за смяна

Коментар

Колега сменяй го пак ще падне така прецакахме един фиат 3 пъти му зареждахме акумулатора и падаше и в един момен изгоря датчика за запалването кофти после около 100 лева е нов, 40 на старо.Но преди да го сменяш провери да не си забравил нещо включено ако е така значи може да си го заредиш само и
          КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Working...
          X