здравейте!имам следния проблем.Вчера колата си палеше без никакви проблеми.Карах около 60км в буря със силен дъжд и гръмотевици,оставих я вечерта.Сутринта тръгвам да паля-не иска.Лампичките на таблото едвам светят,не се чува да поема бензин помпата при даване на контакт,радиото не работи,отключва се само шофьорската врата,стъклата не работят,търках клемите на акумулатора-ама ефект нулев,въобще не завърта мотора,като завъртя ключа.Съмнява ме да падне така изведнъж акумулатора.някакви идеи от какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със запалване Мареа 1,6 16V
Collapse
X
-
Точно така пада якумолатора неочаквано.2 пъти ми се е случвало и винаги е било изненада но и не съм чул на някои да му падне акумулатора постепенно пада и край.Но е много опасно да я мъчиш с паднал акумулатор почти винаги изгаря датчика на хол и няма палене после избягвай експериментиКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
-
stefaka222 написа:Точно така пада якумолатора неочаквано.2 пъти ми се е случвало и винаги е било изненада но и не съм чул на някои да му падне акумулатора постепенно пада и край.Но е много опасно да я мъчиш с паднал акумулатор почти винаги изгаря датчика на хол и няма палене после избягвай експериментиFIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX
Коментар
-
Колега сменяй го пак ще падне така прецакахме един фиат 3 пъти му зареждахме акумулатора и падаше и в един момен изгоря датчика за запалването кофти после около 100 лева е нов, 40 на старо.Но преди да го сменяш провери да не си забравил нещо включено ако е така значи може да си го заредиш само иКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар