Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ! Бравото не иска да запали!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ! Бравото не иска да запали!

Здравейте колеги,Проблема ми е следния - бравото не иска да запали. Вчера го закарах в някакъв сервиз от където ми казаха, че проблемът е в електрониката и не могат да ми помогнат. ПОсле ме пратиха в друг сервиз с ккопютър за диагностика. Там закачиха фиатчето за компа, но не ще да се свърже с управляващия блок. МАйсторите гледаха някакви схеми, правиха струваха и накрая нищо конкретно не можаха да открият. Само казаха че поради някаква причина не иска да качва гориво от помпата и нещо за дюзите. Иначе всичко друго било наред. После дойда време да си ходят и ме оставиха за днеска. Малко по-късно ще ходя да видя какво ще ми кажат, но много лошо ме наплашиха че, може да се епрецакал компютъра на бравото....Което на мен ми звучи доста плашещо финансовоМоля ако някой има наблюдение върху такъв проблем, да сподели. Както и да ми кажете ориентировъчно ако не дай си боже наистина се е прецакал, колко може да струва евентуално копютъра - нов или втора употреба, защото да не ме прецакат.А и ако някой може да изрази мнение по отношение на сервиза- ЮВЕ на Симеоновско, точно под посолствата.Благодаря предварително на всеки който може да ми даде помогне!

Re: Помощ! Бравото не иска да запали!

didodd написа:
    Здравейте колеги,Проблема ми е следния - бравото не иска да запали. Вчера го закарах в някакъв сервиз от където ми казаха, че проблемът е в електрониката и не могат да ми помогнат. ПОсле ме пратиха в друг сервиз с ккопютър за диагностика. Там закачиха фиатчето за компа, но не ще да се свърже с управляващия блок. МАйсторите гледаха някакви схеми, правиха струваха и накрая нищо конкретно не можаха да открият. Само казаха че поради някаква причина не иска да качва гориво от помпата и нещо за дюзите. Иначе всичко друго било наред. После дойда време да си ходят и ме оставиха за днеска. Малко по-късно ще ходя да видя какво ще ми кажат, но много лошо ме наплашиха че, може да се епрецакал компютъра на бравото....Което на мен ми звучи доста плашещо финансовоМоля ако някой има наблюдение върху такъв проблем, да сподели. Както и да ми кажете ориентировъчно ако не дай си боже наистина се е прецакал, колко може да струва евентуално копютъра - нов или втора употреба, защото да не ме прецакат.А и ако някой може да изрази мнение по отношение на сервиза- ЮВЕ на Симеоновско, точно под посолствата.Благодаря предварително на всеки който може да ми даде помогне!
    явно колата ти е тамВантотрейд е горе-долу наблизоако тези не се оправят карай я тамможе да е елементарна грешка в компютъра, имаше подобна тема за една кола в Бургас
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Къде е Вантотрейд

Ами, ще отида след малко да видя докъде са стигнали. Къде се намира Вантотрейд. В нета открих че сервиза им е на Цамоковско шосе 99. Там ли да ги търся? И със записване ли работят?Мерси за Бързия отговор!

Коментар

Доколкото знам ЮВЕ се водят доста добър сервиз за инжекциони. Но наистина май ще е по-добревъв Вантотрейд. Не че там са по-добри, но поне имат софтуер за FIAT. Моето BRAVO направи такъв проблем и една сюрия монтьори се звериха, мериха, пробваха, накрая казаха ECU. Е да, ама не - неработеща помпа. Просто се беше изгубила масата към нея.
        PUNTO Selecta

Коментар

За изключвателя

Вчера четох във форум анякаква тема за изключвателя под седалката. МОжете ли да ми кажете за какво става въпрос? Какво точно прави?Заюото проблемът стана след като исках да си взем аколата от автомивката. Има ли вероятност да са го натиснали попогрешка този бутон и от там да иде цялата дандания? Иначе помпата я пробваха, върти , но не стига захранване до нея.

Коментар

Виж тук - http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5448
            Прикачени файлове
            Fiat Brava 1.4 SX 12V 97

Коментар

Problema e reshen

Ей сега се върнах от сервиза. Колата си върви и няма проблем. Казаха ми че проблемът бил в прекъснати жици към захранването на компютера и помпата. Само дето след акто изчетох поста за заветния бутон под седалката малко се съмнявам дали просто не ми взеха паричките Какато и да е- късмет.Мисля че ще е добре темата за бутона http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5448 Да се направи важна тема, за да стои най отгоре. Това би било спестило доста пари и ядове на много хора. Вчера прекарах цял следобед в ровене из форма, но при толкова много теми просто не съм попаднал на нея.Благодаря на всички за бързия отговор. Надявам се да се запознаем на Събора до родния ми град Казанлък през май

Коментар

Working...
              X