Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не е включена една букса.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не е включена една букса.....

Здравейте колеги днес докато си миех двигателя на колата Фиат мареа комби 97 1,9ТД 100к.с видях че една букса виси не е включена никъде та въпроса ми е към хората който знаят или имат същата кола с такъв двигател да погледне къде отива тази букса въпросния кабел е закачен с щипка за казанчето на хидравликата
    Fiat Marea Weekend ELX 1.9TD 100к.с

Снимай да видим коя точно букса е.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

да не би да е буксата за диагностика?може и да те лъжа за това най-добре качи снимка
      1.6 16v Abarth

Коментар

ето я буксата
        Прикачени файлове

Коментар

Колега аз не знам коя е но със сигурнос не е за диагностика онази е друга с 3 пина може да е от някои темб. датчик те са подобни виж термоста свързан ли е с буксано най добре намери същата колица и ще видиш от какво е
          КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

ABS имаш ли ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              ABS имаш ли ?
              да колега има ABS , но той си работи без проблем

Коментар

Възможно е да е като опция за следене на нивото на нещо си, но да нямаш тази екстра, а само инсталацията
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Може да е към датчика за вода на горивния филтър, мисля и преди някой колега питаше и имаше тема, но не си спомням.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Може да е към датчика за вода на горивния филтър, мисля и преди някой колега питаше и имаше тема, но не си спомням.
                    Напълно възможно колега защото не съм с фиатовия фълтър така я взех и забелязах че нещо е ръчкано тама махнат е целия корпус на фиат и е сложен един голям филтър бош и има номер на него цъкнах го в чичо гугъл и той ми каза че е от VW passat/golf/bora TDI 90 коня колата цялата съм я обслужвал само този филтър не съм сменял но му два реда и на него

Коментар

Преди време аз се интересувах от датчика за наличие на вода в горивото, който ми липсва и така и не сложих. Както и да е, при мен буксата му е трипинова, а не двупинова както е на снимката по-горе.
                      Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

Working...
                      X