Колеги разбрах, че е доста голям дефицит намирането на оригиналното CD за Брава/о.Въпроса е това, че съм намерил такова, но въпроса ми е колко пари са нормални за такова CD, като се има предвид че е използвано?Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Един въпрос за цената на фабричното CD за фиат Брава/Браво
Collapse
X
-
Значи определено тази цена не си заслужава:http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-FIAT-B...item3a5c40f8c699' Fiat Brava HSX 1.9JTD 105Hp -> 05' Fiat Croma 1.9 MJET 16v 150Hp
Коментар
-
Моята Дръжка е с оригинално CD (Grundig) и най-досадното е че не чете МР3. Звука също не е нещо запомнящо се. Мислех да го сменям с ново, поне сега цените паднаха доста, но визията на таблото няма да е същата.Съвета ми е да не търсиш оригинално, а си вземи нещо ново с адаптор.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
Честно казано не си струват подобни напъни. За 200лв. има прилични модели плеъри с USB вход за флашка дори! А с по-различната визия се свиква, повярвай ми! Повече от година се мъчих да изкарам читав звук от оригиналното касетофонче, но уви... то не бяха усилватели, колони, МР3 предаватели... Отдавна забравих за тези изпълнения!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар