Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стрелката на бензина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами тези двата които си оградил в червено са закопчани.Натискаш щифтовете които са отстрани и дърпаш нагоре.Трябва да излязат лесно.А другия по-дебелия с болчето-аз също се опитах да го извадя но неуспях и не го напъвах
    COUPE 1.8 16V
    Volvo XC90 T6

Коментар

NPD написа:
      Ами тези двата които си оградил в червено са закопчани.Натискаш щифтовете които са отстрани и дърпаш нагоре.Трябва да излязат лесно.А другия по-дебелия с болчето-аз също се опитах да го извадя но неуспях и не го напъвах
      този с болтчето е само някакво маркуче много лесно излиза с дърпане, само болтчето трябва да се развие преди това де. тези с червено те ли са датчиците, които отчитат бензина? кое трябва да извадя и каква е процедурата после?
      Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
      Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

valataat написа:
        а ето какво има под този капак. Куплунгите ги почистих но разлика в отчитането на стрелката няма пак си пада до долу и свети лампата. Това е маркуче явно за обезвъздушаване,а ето тези не успях да разбра как се махат не са на резба ,а ме беше страх да дръпна много силно, че пласмаската на която се дърйат е запоцхнала да се счупва. някой има ли идея как да ги извадя, защото така като гледам бая хора има с този проблем и ще е от полза да знаем как се справим с него.
        Тези щуцери се вадят с издърпване и леко заввъртане наляво-надясно, но много внимателно, понеже са доста уязвими и се чупят!Трябва предварително да се напръска с ВД или нещо подобно!

Коментар

hit-ko написа:
          Тези щуцери се вадят с издърпване и леко заввъртане наляво-надясно, но много внимателно, понеже са доста уязвими и се чупят!Трябва предварително да се напръска с ВД или нещо подобно!
          а възможно ли е проблемът ми да е от тях и ако да как да процедирам когато ги изкарам?
          Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

valataat написа:
            hit-ko написа:
            а възможно ли е проблемът ми да е от тях и ако да как да процедирам когато ги изкарам?
            няма нужда да ги вадиш това са горивопроводи сондата е това където влиза зеление куплунг
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
              няма нужда да ги вадиш това са горивопроводи сондата е това където влиза зеление куплунг
              как се вади тая сонда?
              Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

Working...
              X