Колеги позагубил съм тренинг а и вече не пазя ПДФ с мануалите за браво и брава, а пък познатите с такива коли около мен все още са доста. На кумеца му казали че захранването на компа му е малко само 4-5 волта!!! (колата не пали , ако запали гасне на празен ход не върви и тем подобни) Някои знае ли колко волта и на кои пин е захранването че да взема и аз да я погледна.А и още нещо на бубините не идва ток та за тва си мисля че човека може да е прав че от лоша връзка на компа стигат едва 4-5 волта.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко волта е захранването на компа на 1.6 16в?
Collapse
X
-
кола
Погредни тук може и да се ориентирашhttp://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/..._sxemi.pdfне е от ECU
-
Благодаря колега полезен линк и аз се поразрових и намерих някои полезни страници. Само остава въпроса 12 волта ли се захранва компа. маи задавам глупав въпрос, едва ли се захранва с по малко волтове като се има предвид колко неща управлява и командва а те все са на 12 волтаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:да на 12 отнего излизад другите напрежения провери рлерето зад Двигатела в една кутияможе да се направи диагностика да се разбере повечеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Освен да вземеш уред и да мереш що не идва ток да Бубините и дали някъде нещо не се прекъсва -Буксата например на ECUПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар