Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Централа/сензор еърбег

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Централа/сензор еърбег

Колеги кажете от къде да си купя нова централа, че старата беше станала аквариум заради радиаторчето на парното :D Нови/стари на каква цена вървят колата е фиат брава 98 1.6

Виж в раздела "Продавам авточасти". Има много Брава/о/Мареа на части. Търси по сериен номер на твоята централа, че са няколко разновидности.

Коментар

Re: Централа/сензор еърбег

nedialk0 написа:
      Колеги кажете от къде да си купя нова централа, че старата беше станала аквариум заради радиаторчето на парното :D Нови/стари на каква цена вървят колата е фиат брава 98 1.6
      Аз си купувах от една морга във Враца ( минавах от там ) и си купих за 20 лв. Провери при "ИТАЛИЯНЕЦА".
      Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
      Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
      VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
      VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Ако не намериш може да се ремонтира твоята.
        O.E.Motorsport

Коментар

Централите по моргите са от катастрофирали коли и ако са здрави, което е голяма рядкост то и твоя ербек вероятно няма да се отвори.Най-добре според мен си вземи "рециклиран".

Коментар

Има ли някакви особености при демонтажа и монтажа на централата, че и моята е дала фира. Смятам да я свали и да се опитам да я ремонтирам.
            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
              Има ли някакви особености при демонтажа и монтажа на централата, че и моята е дала фира. Смятам да я свали и да се опитам да я ремонтирам.
              Задължително откачи акумулатора!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Що? Тя вече е дала фира.
                O.E.Motorsport

Коментар

колеги да ме светнете ако сложа контролер от марея с 2 аербега на бравата която също е с 2 бега, дали ще стане ? имат известна разликаИзбери си едно потребителско име, от което ще пишеш, другото ще бъде деактивирано.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                  X