Десният ми ел джамек се прецака нещо слиза автоматично до долу но неиска да се вдига сам до горе трябва постоянно да държа копчето за да го вдигна.Няма значение от кое копче го дигам от шофьорското или от другото/ за да няма изказвания копчето е /
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.джам ел проблем
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
Re: Ел.джам ел проблем
gdd55 написа:Десният ми ел джамек се прецака нещо слиза автоматично до долу но неиска да се вдига сам до горе трябва постоянно да държа копчето за да го вдигна.Няма значение от кое копче го дигам от шофьорското или от другото/ за да няма изказвания копчето е /Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
gdd55
Не съм го свалял често десния но ми се струва че се вдигаше сам ако не се лъжа.А тва реле какво точно представлява ?
Коментар
-
gdd55
Vladim написа:Може проблема да е механичен! Греста на мотора може да е позапекла или да се е замърсила и втвърдила, и затова мотора да се товари при вдигане.
Коментар
-
gdd55 написа:Vladim написа:Може проблема да е механичен! Греста на мотора може да е позапекла или да се е замърсила и втвърдила, и затова мотора да се товари при вдигане.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
-
gdd55
Абе то и на мен ми се струваше че само се вдигаше дясното но ме обедиха че само само се валя както е в момента
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар