От скоро време ми свети лампата на възглавниците, отначало светваше, после угасваше, после светеше постоянно и понякога през дупки като мина премигваше угасваше и пак светваше, е вече свети постоянно :D мислех за слаба връзка но днес проверих всички кабели не открих нищо. от какво може да е ? на джапката пише че са минали някъкъв контрол валиден до 2008 година и като махнах джапката имаше нещо като компресор на хладилник долу горе толкова голямо нз дали е за възглавниците също така и пишеше нещо за някакъш гас не разбирам помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с еърбег
Collapse
X
-
Re: Проблем с еърбег
nedialk0 написа:От скоро време ми свети лампата на възглавниците, отначало светваше, после угасваше, после светеше постоянно и понякога през дупки като мина премигваше угасваше и пак светваше, е вече свети постоянно :D мислех за слаба връзка но днес проверих всички кабели не открих нищо. от какво може да е ? на джапката пише че са минали някъкъв контрол валиден до 2008 година и като махнах джапката имаше нещо като компресор на хладилник долу горе толкова голямо нз дали е за възглавниците също така и пишеше нещо за някакъш гас не разбирам помогнетеFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
За да не се гадае колега, най добре отиди на една диагностика. Ако кажат че неможе да се влезне в централата, хвани и я свали и я отвори. Виж дали не е текло от радиатора върху нея. на старо се намират за около 20лв. А отварянето на централата може да я направиш и преди диагностиката и ако е видимо изгоряла ще спестиш някой лев. Има теми каде се намира и какво се разглобява.[/quote] колеги не бързаите да отваряте централите или да ги сменяте пробваите първо с почистване на кабела на масата и повърхностите между самата централа и купето при мен това помогна :D в противен случаи щях да се изтърся с пари а така ми излезе безплатно
Коментар
-
Благодаря на всички за помоща, открих проблема който се криеше в пълен с антифриз сенсор на еърбеговете, сега го разглобих и го сложих да съхне, дано да се оправи, а ако не някой има ли представа на какви пари вървят нови/стари. И имам още един въпрос неможах да извадя иззцяло барчето, ръчната спирачка ми пречи някой помощ за това ?
Коментар
-
eh4ev07 написа:колеги не бързаите да отваряте централите или да ги сменяте пробваите първо с почистване на кабела на масата и повърхностите между самата централа и купето при мен това помогна :D в противен случаи щях да се изтърся с пари а така ми излезе безплатноFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар