някой ще ме светне ли за какво са последните две лампи 21 и 22, защото като си махнах таблото там нямаше фасунки и крушки, колата е бензинова. и има ли контролна лампа за ламбда сонда и какво представлява защото имам още няколко празни места и като светна с фенерчето на таблото се показват червени точки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Контролни лампи по таблото на фиат брава 1.6 1998 год
Collapse
X
-
Интересно ми е предпоследната иконка 21 с турбината на кои коли се позлва и какво показва като светне? Мойто е ТД100 и също няма лампичка там?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колега аз имам Браво SX 97 г. 1.6 от около месец, а до преди това карах Брава ELX 99 г. 1.6 ( на баща ми ).Та с моето Браво се появи проблем.Изведнъж спря да ми свети лампичката на таблото, която показва, че има отворена врата.Днес отворих таблото.И при мен е така нямам няколко лампички на същите места като теб.Дори на мястото за турбото си сложих лампичка, която да ми показва кога е включила перката за охлаждането.Но странното е, че няма крушка, която да показва, че вратата е отворена.Чудя се как е светила до сега.Имам 1 Airbag, но за него нито има крушка, нито фасунка.Нямам ABS и също нямам фасунка с крушка за него.Обаче близо до лампата за ABS-а има 1 мост и като го махна ми светва лампата на ABS-a, а нямам фасунка за ABS-a, зад лампата за ABS-a има 1 пластмаса и на нея се хваща платката за таблото, както и при Airbag-а.Някой може ли да ми обясни как така свети тая лампичка при положение, че нямам ABS и защо нямам фасунка за лампата на Airbag-a, а имам Airbag.Също така и как без крушка ми светеше лампата за отворена врата и защо сега не иска да светне.
Коментар
-
Нещо си се объркал. В Браво няма и никога не е имало лампи за отворена врата (фабрично), дори няма прокарана инсталация, а някои модели дори нямат и предвидена такава възможност в машинките във вратите. Освен Браво ХГТ.Лампата която си виждал е на Бравата ELX която е, тя си има фабрично тази услуга.
Коментар
-
100% ако го има е слагано допълнително модула за вратите на браво, виждал съм единствено на едно браво това и то беше HGT и момчето каза че си го правил сам с някви машинки от volvo защото по принцип нямали - а то си имаше всички екстри за модела - кожи, климатроници .... ,отделно че серията ти е SX. Няма нищо лошо в това де и аз съм си мислел за тая глезотийка но ... нямам вече нерви да си играя. Колега също ако имаш време и ти се занимава ще може ли да щракнеш датчиците на вратите да ги видим, че ми стана интересно : ) P.S питам защото аз мислех да ползвам тея за осветлението при отворена врата ама там става голям филм ....Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Значи проблема е, че не открих да имам лампа там.И се чудя как светеше, но и АБС-а ми светеше, а там също нямам лампа, дори и място за фасунка, а и АБС нямам.Може би трябва да си поиграя с мостчетата, но не ми се занимава, голяма играчка ще е А датчиците на вратите мога да ги снимам утре, но са си напълно обикновени.А на баща ми колата няма такива по вратите т.е. или са скрити някъде или не знам.И аз мислех да си закача лампата на таблото за тия датчици и да ми свети заедно с плафона в купето, но ще стане неефективно, защото плафона ми угасва при не добре затворена врата, а лампичката на таблото си светеше.
Коментар
-
Дори на мястото за турбото си сложих лампичка, която да ми показва кога е включила перката за охлаждането."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар