Здравейте, скоро си купих Браво 1999, което е с орогиналния касетофон и има опция за контрол на Changer.Имам изведен кабел в багажника, но разбира се changer-a го няна!Въпроса ми е какъв changer мога да сложа? Бихте ли ми препоръчали марка и колко ще струва?Благодаря предварително!!! Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв CD Changer за Браво с оригинален касетофон?
Collapse
X
-
GRUNDIG: MCD 6 MCD 10 MCD 20MCD 30 MCD 36 MCD 40 MCD 46 MCD 50 MCD 60 SONY: CDX-T69 само с някакъв преходник който струва колкото чейнджъра.CDX-656 пак с преходник От 60 до 100лв някъде, моя го взех за 80, с доставката май удари стотакаFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
-
Моя е MCD 36 , 6 диска ... ами аз си го взех още преди 2 години, скоро се занимавах със слагането му, кабела съм си го правил изцяло сам тъй като нямах прокаран в колата. Не, не прескача, или поне за сега .... вътре цялата механика е на пружини и си има 3 режима за положението в което е сложен. Доволен съм и то много, просто варианта със слагането на CD го отписах тъй като дори и с пласмасовия преходник ми изглежда грозно. Къде се намират .... ами търси по форумите. Слагай и не се чуди, ако си лепнеш и мулти волан работата заспива : )Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
danskich написа:Аз имам прекаран кабел, даже тапицерията на дъното на багажника е рязана спрямо чейнджъра и дори стърчат 2 малки видии.... имало е чейнджъра, но "кавал*те" са го взели!
Коментар
-
Миналата седмица, мисля че беше, имаше тема от колега, който купуваше оригинално CD. Друг колега беше дал телефон, че има. Звъннах да питам и аз за CD-то, но се оказа че вторият колега продава чейнджър - оригинален GRUNDIG за шест диска. Искаше му 60 лв. Опитвах се да намеря темата, но не успях. Не помня и ника на продавача. Мисля, че беше от Пловдив.П.П. Сега се сетих , че и колегата Tornado беше писал в тази тема. Опитах се от профила му да намеря мнението, но ми дава достъп само до първата страница с последните му мнения. На втората ми изписва: "Няма теми или мнения, отговарящи на вашите критерии".
Коментар
-
Re: Какъв CD Changer за Браво с оригинален касетофон?
danskich написа:Здравейте, скоро си купих Браво 1999, което е с орогиналния касетофон и има опция за контрол на Changer.Имам изведен кабел в багажника, но разбира се changer-a го няна!Въпроса ми е какъв changer мога да сложа? Бихте ли ми препоръчали марка и колко ще струва?Благодаря предварително!!! Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Лично мнение :1.Закупуване на чейнджър - 100-на лв.2.Ако нямаш кабел или там тия преходници ( да не говорим ако нямаш и 2те :D ) още пари3.Звук -почти никакъв от оригиналното радио с оригиналните колони ...друго не ми иде на акъла ама поне според мен един качествен плеяр е в пъти по-добрият вариант Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар