Колеги днес сложих новото СД и колонките отзад...Всичко ок .. закрепих навързах Но до задните колони НЕ стига сигнал??? Изполвах готовите кабели които са под корите....Колата фабрично е без задни колони...СД-то Вързах с преходника който си е в комплекта към кабела който си беше в оригиналния касетофон и не съм променял нищоАко има значение: това е CD- то и Колоните:Pioneer DEH-1220MPHertz DCX 130Давайте съвети или да прежаля пари за мотаж (въпреки че всичко вече е сложено)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ монтаж CD
Collapse
X
-
Поради някаква неясна причина при някои коли кабелите са прекъснати в средата някъде под пластмасата над прага... А иначе сигурен ли си, че не бъркаш нещо в свързването? Пусни един кабел директно от плеъра до колонките без да го вграждаш и виж дали ще свирнат!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
На буксата за колоните има само 4 кабела.... за отзад въобще не тръгват ...търсих висящи кабели в гнездото но нямаше.... т.е отзад тръгват заготовки но не знам до къде стигнатПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Прекарах Нови кабели .... Следващия ми проблем е че няма постоянен ток до сд то и всеки път когато паля правя всички настройки на ново... някой знае ли какво трябва да се преправиПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
anton4490 написа:и така става. режеш жълтя и вразваш към чарвения.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар