Е да ама нали си е друго да дъни музиката в колата докато чакаш гаджето да се накипри пред огледалото Извинявам се за офтопика ама си е така, колко стои човек в колата докато не шофира (на мен лично почти не ми се случва), защо ви е необходимо да ви свири музиката докато стоите в колата си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ монтаж CD
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:anton4490 написа:и така става. режеш жълтя и вразваш към чарвения.Извинявам се за офтопика ама си е така, колко стои човек в колата докато не шофира (на мен лично почти не ми се случва), защо ви е необходимо да ви свири музиката докато стоите в колата си?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Щом са измишльотини, наемаш ли се да купиш нов акумулатор на колегата щом даваш такива съвети?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
на моето браво също нямаше сигнал за задните колони и се оказа че има една приставка която е сложена на евробуксата и слива задните с предните канали като я махнах и всичко се оправиFIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
batproho написа:Щом са измишльотини, наемаш ли се да купиш нов акумулатор на колегата щом даваш такива съвети?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:batproho написа:Щом са измишльотини, наемаш ли се да купиш нов акумулатор на колегата щом даваш такива съвети?FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
batproho написа:Щом са измишльотини, наемаш ли се да купиш нов акумулатор на колегата щом даваш такива съвети?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Може да ви се струват глупости слушайки фабричното си касетофонче или някое обикновено CD, но ако имаш сериозна система изградена от качествено основно устройство с поне един или два усилвателя, кондемзатор и субуфер, консумацията се засилва многократно и ще ви събори железните акумулатори преди да се усетите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Може да ви се струват глупости слушайки фабричното си касетофонче или някое обикновено CD, но ако имаш сериозна система изградена от качествено основно устройство с поне един или два усилвателя, кондемзатор и субуфер, консумацията се засилва многократно и ще ви събори железните акумулатори преди да се усетите.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Спирам да споря, връзвайте както си знаете.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
аз също не съм имал проблеми на угасен двигател да си слушам музичка половин един час....и то не е 1-2 пъти , ами често... но нямам усилвател.едни 2-лентови отпред и една тонколона отзад в багажника , само със си-ди-то си я захранвам... даже и със стария акумулатор който беше на 7-8години не съм имал проблемии все пак въпрос на избор е цялата работа , излишни са спороветеCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар