Вчера изкарах акомулатора да го заредя.Когато го сложих колата не пожела да запали.Върти има ток да те убие но не дава никакъв нишан да запали.Колата е Fiat Coupe 1.8 98godina.Моля помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не ще да запали
Collapse
X
-
Re: не ще да запали
enforcer написа:Вчера изкарах акомулатора да го заредя.Когато го сложих колата не пожела да запали.Върти има ток да те убие но не дава никакъв нишан да запали.Колата е Fiat Coupe 1.8 98godina.Моля помогнете.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: не ще да запали
enforcer написа:Вчера изкарах акомулатора да го заредя.Когато го сложих колата не пожела да запали.Върти има ток да те убие но не дава никакъв нишан да запали.Колата е Fiat Coupe 1.8 98godina.Моля помогнете.
Коментар
-
не ще да запали
Значи не е от алармата това го изпробвах.Доста хора ми казаха че евентуално компютъра е натрупал много грешки.Закарах я в един сервиз на fiat и от там ми казват че не могат да намерят буксата за инжекциона.някой знае ли какъв е компютъра на моето купе-1997 година 1.8 16винтила.дали е HITACHI или BOCH?Също така къде е буксата за включване към компютър.Благодаря предварително.
Коментар
-
ако си забравил да я изкл. преди да откачиш АккЗакарах я в един сервиз на fiat и от там ми казват че не могат да намерят буксата за инжекциона.някой знае ли какъв е компютъра на моето купе-1997 година
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар