Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Радиокасетофон Fiat Bravo

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Радиокасетофон Fiat Bravo

    Здравейте!Дълго време се чудих на каква кола да се спра при избора си за първа кола.Двуомях се между Honda, Mazda... но понеже карах на баща ми колата - Fiat Brava 1.6 16V 1999 г. се замислих и за Bravo, понеже Brava-та ми беше доста удобна.Така накрая след като не намерих нищо хубаво японско до 3500, реших да е Fiat Bravo.Исках да е 1.8, но поради по-скъпите данъци, по-високият разход и по-трудни за намиране се примирих с 1.6.Бях решил да го търся с яки джанти и супер нагласен.Намерих няколко такива, видях че са супер издухани от гонки и всякакви други глупости, които са правени с тях.Миналата седмица случайно ми попадна оферта за Bravo 1.6 1997 г. и го взех без да се замислям.Много ми хареса цвета.Та от близо седмица вече си имам своя кола.Тя е с оригиналния радиокасетофон, който работи перфектно и на радио и на касетки и капачето не е счупено!Колата е с 6 колони, но тия отзад са махнати и са сложени елипси 6x9’’ Thunder.Така е дошла от Италия преди 2 години.Имам няколко въпроса относно въпросния радиокасетофон:1.На каква цена бих могъл да го продам, защото уж съм намерил купувач.Казаха ми 20-30 лв, но ми се струват малко.В нета намерих обяви по за 40-50.2.Радиокасетофона ми харесва и бих искал да го оставя, но има ли някаква възможност да го направя CD-MP3, понеже и нещо подобно съм чел.3.Колонките на таблото ми май не свирят, каква може да е причината.4.Когато слушам радио или оригинална касетка (закупена от музикален магазин) свирят 4-те колони, а когато слушам касетка, която съм си записвал аз и е със сравнително добро качество, свирят само 2 колони - на лявата врата и отдясно но кората и тази на вратата гъгне много (Колоните на кората бяха откачени, но имаха кабели и ги вързах.А кабелите за оригиналните колони отзад си стоят.)Благодаря предварително.
    Renault Modus 1.2 16v 2006
    Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

    #2
    Виж в тази тема как да си изкараш вход за външен източник: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41654По другите ти въпроси, най-добре се обърни към някой авто-електро сервиз.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

    Коментар


      #3
      Re: Радиокасетофон Fiat Bravo

      uBaHoBB написа:
      Здравейте!.......Благодаря предварително.
      По реда на въпросите:1. 20-30лв е оптимална цена, дори и за нея трудно ще намериш купувач.2. Колегата по горе ти е отговорил.3. Свалят се решетките, лесно е, и установяваш причината. Прекъсване, липса на окабеляване, липса на самите говорители...4. Това не мога да го проумея. Радиото как и да е, но разлика в касетите??? Да не би твоите записи да са еднопистови? Не моно, еднопистови? Друго обяснение нямам.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

      Коментар


        #4
        Понеже аз относно електротехника съм бил в кръжока "Куни в гъзуни" се доверих на сервиз.За 30 лева ми направиха това, което ти написа Симеон.AUX вход до касетофона. Не се вижда нищо, кабелчето ми е в нишата долу в ляво.Използвам MP3 плейър, телефон и BT приемник, каквото ми е под ръка.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

        Коментар


          #5
          и моите гагнаха оказасе че хартията се е разкапала. на таблото едвали имаш говорители аз нямах но кабели имаше едни пиштялки много добре се варзват
          Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

          Коментар


            #6
            Днес си купих това: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09046084, но още не съм го слагал, защото си купих и неон за плафона в купето и бели крушки за габарита, та слагах тях днес.
            Renault Modus 1.2 16v 2006
            Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

            Коментар


              #7
              Re: Радиокасетофон Fiat Bravo

              uBaHoBB написа:
              ..., но има ли някаква възможност да го направя CD-MP3, понеже и нещо подобно съм чел...
              http://www.hid.bg/xcarlink-usb-mp3-player-fiat
              Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
              GPS-5"+iGO Navigation

              Коментар

              Working...
              X