Здравейте, наскоро си купих Пунто с фабрично/оригинално монтиран BLAUPUNKT IDC A09. Всичко си работеше по него до днес, когато реших да пусна музика от ченджъра от 2-рото CD и до там.Упралението е от блаупунта който е монтиран на таблото. Избира от соурс да му зарежда от CD-то там обаче казва че тръгва от 1 диск и забира на load като нито завърта дисковете нито мога да ги извадя /в същност някой може да ми каже и как се вядят/.Когато се избере от Source а после от Menu може да се избере 2-вариянта за чекване от CD кой трябва да се избере?Трябва ли да има включена някаква фукнция под надписа на диоспея когато пише CD или тези надписи и функции са само в случай че работи на радио!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BLAUPUNKT IDC A09
Collapse
X
-
Проблема е решен за да помогна на следващия ще опиша накратко.Свалих Ченджъра отворих го и набедих в началото един черен кабел който идва от управлението на таблото за прекъснат на кабела пишеше RJ -- нещо си .. Викам си това е проблема...Само че след като го изрязах проблемното място се оказа че проблема който съм описъл в предния си пост си стои. Тогава реших да огледам за някой датчик. Защото чейнджъра се държи все едно няма нищо в него. Почистих на едно място което ми заприлича на дачик който регистрира наличието на диск и втори взех въздъх под налягане и продухах чейнджъра. и Олееее всичко си тръгна както беше преди!
-
marshal_t написа:Колеги да не пускам нова тема, ще напиша в тази моят въпрос....Интересува ме този чейнджър мога ли да го управлявам с моят касетофон от БРАВА. На снимките съм показал чейнджъра и касетофона.Благодаря предварително!!!Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар