Здравеите Колеги Купих си една броня с хаогени за типото че старата ми беше с 20 кила кид по неа и взе да се разпада но беше без хаогени а новата е със и не ми е ясно как да ги вържа Аз мисля да дам минуса към някоя от гредите а плюса да го зема директно от акумолатора с един прекъсвач вътре в купето и да ги светкам когато си поискам дори и без да съм на контакт така както съм намислил да ги вържа дали нема да си докарам някакви ядове с тоците или всичко ще е ок как мислите даите акъл Чао и поздрави на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на хаогени на типо съвет
Collapse
X
-
Най добре е през реле и предпазител.Релето си го включваш през каквото искаш,може и от оригиналния ключ за допълнителните светлини за мъгла отзад.През контакта на релето прекарваш достатъчно дебел кабел като захранване вземаш през предпазител съобразен с мощността на халогените направо от плюса на акумолатора.Минус на Типото има на много удобно място на левия подкалник под бобината на запалването-поне на 1,4 бензин е там-или някъде по корпуса,където ти е удобно.Аз наскоро монтирах халогени и релето го направих да се включва през ключ монтиран на удобно място до волана,като захранването му идва от фаровете.По този начин се избягва възможността да забравиш халогените включени.Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006
Коментар
-
Жалко, че има списък с интересните теми в раздела, ако имаше кой да погледне в него...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50533
Коментар
-
Е благодаря на всички за съветите ще го направя така както казвате с реле и предпазители че е много възможен варианта ако е директо на кабели от акумолатора некои път да ги забрава включени и да настане веселба после да се оглеждам за някой който да помага в бутането :D мерси момчета Чао и поздравиМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар