Във връзка с ТАЗИ тема, какъв вид е третия стоп на Fiat Brava?Стоп който е с LED диоди (светодиоди) или стоп, на който крушките са повече от 30W.Тъп въпрос, но не разбирам от тези неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно третия стоп на Brava
Collapse
X
-
Въпрос относно третия стоп на Brava
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Благодаря MEMO, лампички или диоди. Оригиналния стоп е, на капака.Да знам какъв модул да си поръчам..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Споделете какви светодиди купувате (тяхната спецификация- корпус, напрежение..........., ако имате и снимка още по-добре).Подготвил съм си тази схемка и искам да имам всичко преди да сваля стопа.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ОК, благодаря ти.Имаше някъде тема за третия стоп..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
3 вата са оригинално, днес смених две крушки и действително така пише на пластмасовата основа за крушките.Търсих на доста места, но не намерих 3 ватови и сложих 1.2 вата.Честно казано, разлика не забелязвам. Може би само Бойко Борисов може да я открие.Важно уточнение.Купувайте си само маркови крушки за третия стоп. Аз си купих някакви по 40 стотинки и крачетата им бяха ужасно меки. Предвид начина на монтиране на крушките, по тази причина крушките са почти неизползваеми. Крачетата се гънат и контакта с пистите става само в резултат на някаква магия. "Тука има, тука няма".След това, отидох и си купих OSRAM по един лев. Крачетата са твърди и всичко стана перфектно.Старите ги оставих за таблото, ако и когато се наложи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
re
Крушките наистина са по 3W, но по-често проблема идва в контактните пластини, които клеясват и правят контакта към мустачките на крушките невъзможен. За това и аз прибягнах към поставяне на новикрушки и запояване на всяка с кабелче както беше показано в една от важните теми за отстраняване на този проблем.
Коментар
-
Stefanaki написа:Споделете какви светодиди купувате (тяхната спецификация- корпус, напрежение..........., ако имате и снимка още по-добре).Подготвил съм си тази схемка и искам да имам всичко преди да сваля стопа.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Stefanaki написа:Споделете какви светодиди купувате (тяхната спецификация- корпус, напрежение..........., ако имате и снимка още по-добре).Подготвил съм си тази схемка и искам да имам всичко преди да сваля стопа.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар