Възможно ли е при натискане на спирачките до дупка въпреки абс-а колата да засурне гуми ? защото леко съвсем леко засурна веднъж един пред нас наби спирачки .. а ако има може ли да е изключен ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Табло лампички
Collapse
X
-
Xeno написа:Възможно ли е при натискане на спирачките до дупка въпреки абс-а колата да засурне гуми ? защото леко съвсем леко засурна веднъж един пред нас наби спирачки .. а ако има може ли да е изключен ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Мисля ,че няма... сега слязох да погледна да потърся точно тази метална кутия която е посочена на снимките ,но не е видях няма и казанчето за спирачна течност не е там... Ами засурване имам предвид при натискането рязко на спирачките да се парзаля ... а не да спира плавно без сурнене на гумите
Коментар
-
Xeno написа:Мисля ,че няма... сега слязох да погледна да потърся точно тази метална кутия която е посочена на снимките ,но не е видях няма и казанчето за спирачна течност не е там... Ами засурване имам предвид при натискането рязко на спирачките да се парзаля ... а не да спира плавно без сурнене на гумитеNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар