Здравейте на всички поздрави за хубавия форум
от преди 2 дена с баща ми се сдобихме с 1 фиат брава който и двамата ще караме (доста повече аз ) , но това няма значение.Кола : Фиат БРАВАГодина : 1996Кубатура : 1800 16v бензинПробег : 172 000 км (незнам дали са реални сигурно не )Та значи на таблото малкото дисплейче му е изгоряла крушката .. свалихме днес таблото сложихме 1 от светещите крушки на мястото на изгорялата (за дисплея с километрите) и той светна искам да попитам всички лампички ли са еднакви защото липсваха 6 лампи ... ако броим и тази изгорялата трябва да взема 7.Освен това където са бушончетата на самата кола липсваха доста бушони може би 10-тина двете предни врати са с ръчки (манивела) и копчета за ел -стъкла ,обаче ел стъклата не работят при натискане та се чудя дали колата е произведена само с манивели и бутони ако искаш сам да си добавиш ел - стъкла ( механизъм с моторчета) или механизъм и моторчета си има ,но липсва бушон или е изгорял ? а може и изобщо да няма ел моторчета и механизъм
.Искам още да добавя при палене на колата сичко си е ок работи си супер даже е караме вече 2-3 дена ,но при натискане на съединител се чува едно "хъркане" предполагаме че е от аксиалния лагер ,но може да бъркаме .Този шум се издава само при натиснат сиединител .Ако е аксиалния лагер трябва ли да се сваля целия съединител за да се подмени ? и колко струва ако имате представа ?
+ има за смяна и маншон на предна дясна мисля ,че външен .П.П Колата все още не е ходила на диагностика .

Коментар