Колеги имам следния проблем. Като настроя станции на фабричното радио, когато свири дадена станция и се появят смущения започва автоматично да търси нов канал.Вчера си купих ФМ трансмитер и като започва следващата песен явно пак си губи за момент сигнала и започва пак да търси. Много е дразнещо. Как да го изключа това автоматично търсене. Прочетох упътването за фабричното стерео, което е качено тук на сайта, но не можах да разбера. Малко пояснение: нямам експертно меню. Обикновено стерео е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с автоматично търсене на радиокасетофон
Collapse
X
-
Настрой честотата на радиото, на честотата на трансмитера, но ръчно. Когато си на "станцията" изключи AF. След това запомни тази честота така, без AF.И когато си пуснеш трансмитера, минаваш на запомнената позиция, няма нищо да ти търси.И какво значи "обикновено стерео", напиши модела на касетофона. От моя по обикновен няма, но си има експертно меню. То не е екстра..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Няма включване и изключване на AF?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Няма включване и изключване на AF?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Е очевидно е, че има, щом му търси алтернативна честота. Мисля че е ясно от първия пост.Въпроса е откъде се включва, респективно изключва.Моето е от по новия модел, без капачето, но изглежда горе-долу така, поне като бутони.Довечера, като сляза до колата ще видя откъде се включваше и изключваше AF..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Колегата не е посочил конкретния модел, но ако е като на снимката на biker_81 то със сигурност няма AF.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да, аз сега видях, че снимката не е от питащия.Но явно на автора на поста има тази функция..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
batproho написа:Malone написа:Няма включване и изключване на AF?MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
batproho написа:Колегата не е посочил конкретния модел, но ако е като на снимката на biker_81 то със сигурност няма AF.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар