Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

светят на таблото стоповете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

светят на таблото стоповете

на фиат темпра таблото е дигитално и кадето показва че има крушка изгоряла на стоповете при даване на контакт светват но когато натисна педала на спирачките лампите гаснат. моля за съдеиствие.

1.провери си крушките на стоповете дали има изгоряли ?2. кога светва индикатора за изгоряли стопове само като дадеш на контакт или след като включиш фаровете ?
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Колега щом всичко ти работи не се кахъри толкова мен на типото като включа светлините веднага ми светка на таблото дето е нарисувана колата че отзад на номера нямам светлини на на малко фиати съм виждал и двете да работят и при мен е една само отпред също ми свети нон стоп за предните светлини но съм проверявал всички крушки са в ред мигачи на калниците мигачите до фаровете фаровете всичко е Ок и така е откакто съм е купил колата и вече свикнах по някой път като пусна спирачките и ми светкат светлините за стоповете като натисна пак педала и изгасват отзат също всичко работи преди се чудех на какво може да се дължи това но след толкова години се отказах и свикнах да си ги гледам ще ми е странно ако един ден не светят :D
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
      Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Един съвет от такъв проблем, който имах аз макар и да е Брава. Включвам мигач (незавсимо кой) и натискам спирачката... При което светва "Stop" на таблото. Няма изгоряла крушка, няма нищо което да не работи, но се оказа, че кламата на стоповете е окислила и дава контакт И НА задната светлина /за заден ход/. Провери дали не е това. При мен едно почистване просто свърши чудеса ...... и то за 10 мин.
        Skoda AMfabia 1.2 12v
        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Колега,смени си стоп-машинката.Вътре има един контакт,който подава сигнал към чека,той е нагорял.
          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Working...
          X