на фиат темпра таблото е дигитално и кадето показва че има крушка изгоряла на стоповете при даване на контакт светват но когато натисна педала на спирачките лампите гаснат. моля за съдеиствие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светят на таблото стоповете
Collapse
X
-
Колега щом всичко ти работи не се кахъри толкова мен на типото като включа светлините веднага ми светка на таблото дето е нарисувана колата че отзад на номера нямам светлини на на малко фиати съм виждал и двете да работят и при мен е една само отпред също ми свети нон стоп за предните светлини но съм проверявал всички крушки са в ред мигачи на калниците мигачите до фаровете фаровете всичко е Ок и така е откакто съм е купил колата и вече свикнах по някой път като пусна спирачките и ми светкат светлините за стоповете като натисна пак педала и изгасват отзат също всичко работи преди се чудех на какво може да се дължи това но след толкова години се отказах и свикнах да си ги гледам ще ми е странно ако един ден не светят :DМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Един съвет от такъв проблем, който имах аз макар и да е Брава. Включвам мигач (незавсимо кой) и натискам спирачката... При което светва "Stop" на таблото. Няма изгоряла крушка, няма нищо което да не работи, но се оказа, че кламата на стоповете е окислила и дава контакт И НА задната светлина /за заден ход/. Провери дали не е това. При мен едно почистване просто свърши чудеса ...... и то за 10 мин.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар