Алармата е Eaglemaster слагана допълнително. Охранява само вратите, преден заден капак, а датчиците са шоков и датчик за ел. консумация. Сложих я предимно заради отключване и заключване на вратите от дистанционното. Имобилайзера не е вързан по изричното ми желание, защото мисля, че FIAT code си е достатъчно сигурен Проблемът е, че от време на време когато е включена пищи. Ей така без причина когато си поиска. Всичко друго си работи без проблем.Някой да има идея?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за аларма
Collapse
X
-
re
Ако си прочетеш книжката на алармата ще разбереш ,че си има памет за събитие.По броя на титканията на сирената ще разбереш от какво ти се е задействала алармата.Може и да граша( не помня) но:2-титкания-не се е задействала3-титкания-задействие от шок4 -задействие от врати,капаци5 -задействие от ACC (контакт)Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: re
gmg_service написа:Ако си прочетеш книжката на алармата ще разбереш ,че си има памет за събитие.По броя на титканията на сирената ще разбереш от какво ти се е задействала алармата.Може и да граша( не помня) но:2-титкания-не се е задействала3-титкания-задействие от шок4 -задействие от врати,капаци5 -задействие от ACC (контакт)
Коментар
-
Б@х маа му, оня ден си пищеше когато иска, а снощи не се е задействала, като се има предвид, че не съм ръчкал нищо...Моята CL5100T и е подобна на тази:http://www.autoelectric.ru/autoalarm...0t.htmСлед работа ще я ровя...А, Е ли възможно алармата да си е "забравила" настройките, защото стоя към седмица без акумулатор?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар