Здравейте колеги.Решил съм да си монтирам парктроник на задната броня на Мареата./Тук е момента да ми препоръчате някой модел, от който сте доволни.:D/Въпросите ми към колегите, който са правили тази операция са следните:1.Къде точно монтирахте датчиците на бронята?С оглед на това, да има достатъчно място до металната греда зад нея.2.Може ли да се монтират датчиците и изведът кабелите без да се демонтира бронята?/смятам модула за управление да го сложа зад единия от стоповете/Аз мисля да не демонтирам бронята и да монтирам датчиците в по-долният край на бронята, в една линия под двата светлоотразителя./Показал съм го на снимката долу/В този случай предполагам, но не съм напълно сигурен, че няма да се наложи да демонтирам бронята.Обаче се притеснявам от това, че самата броня в тази си част не е права, а започва да се заобля.Така няма ли датчиците да бъдат насочени малко надолу и да не работят правилно?Изобщо колеги, ако някой от вас е монтирал на Мареата си нека сподели как го а направил.Предварително благодаря на отзовалите се.Поздрави
![](http://media.snimka.bg/6076/018406712-big.jpg)
Коментар