Тъй като се справям с електрониката и лампата на таблото свети и ме дразни, възнамерявам да го намеря този контролер и ако не е залят с смола да се опитам да си го ремонтирам. Ако успея после ще споделя какво и как. За сега ми е нужно някой да ми каже: - къде се намира - има ли вероятност докато го махам/слагам да ми изкочи възглавницата, ако да как да предотвратя това?п.с. в АутоДата пише че "Контролера не активира директно възглавницата"п.с.с На мен също ми беше изгорял 5А бушона на еърбега но като го смених лампата продължи да свети.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде точно се намира Еър Бег контролера в Брава?
Collapse
X
-
Re: Къде точно се намира Еър Бег контролера в Брава?
t_i_t_o написа:Тъй като се справям с електрониката и лампата на таблото свети и ме дразни, възнамерявам да го намеря този контролер и ако не е залят с смола да се опитам да си го ремонтирам. Ако успея после ще споделя какво и как. За сега ми е нужно някой да ми каже: - къде се намира - има ли вероятност докато го махам/слагам да ми изкочи възглавницата, ако да как да предотвратя това?п.с. в АутоДата пише че "Контролера не активира директно възглавницата"п.с.с На мен също ми беше изгорял 5А бушона на еърбега но като го смених лампата продължи да свети.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
t_i_t_o написа:Тъй като се справям с електрониката и лампата на таблото свети и ме дразни, възнамерявам да го намеря този контролер и ако не е залят с смола да се опитам да си го ремонтирам. Ако успея после ще споделя какво и как. За сега ми е нужно някой да ми каже: - къде се намира - има ли вероятност докато го махам/слагам да ми изкочи възглавницата, ако да как да предотвратя това?п.с. в АутоДата пише че "Контролера не активира директно възглавницата"п.с.с На мен също ми беше изгорял 5А бушона на еърбега но като го смених лампата продължи да свети.
Коментар
-
Имам подобен проблемТази зима ми светна лампата на еър бега.Ходих в Пловдив в сервиза на фиат. Оказа се че поради различни причини можело да светне лампата нослед това само чрез компютър можело да се изгаси = 30lvНо след това се опитаха да я изгасят но не можаха. Давало някаква грешка в този блок но взеха 20лв все пак
След това си свалих блока. не е залят с смола но беше леко влажен. не знам защо при положение че до него беше навсякъде сухо Сега се чудя какво да правя. Ако намеря стар как да провера че работи? и дали има смисъл да пробвамтози вече сух - 30lv. Даите някакви съвети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар