Колеги препоръчайте сервиз в който бързо и евтино да регулират фаровете! Като разногледа мадама е...един надолу друг нагоре...Имам и проблем със самата машинка за дигане и смъкване на фаровете.На таблото се сменят цифрите, но нищо не се случва - най вероятно е бушон, но....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулация на фарове
Collapse
X
-
Явно сам ще си ги регулирам! В сервизи в които имат такав стенд ми искат 15 - 20лв, а в ГТП не им се занимава явно на хората д**а и мързеливците! Исках да стане качествено, но ще трябва и с регулация на стената да се задоволя....20лв за нещо такова е смешна цена поне според мен....А относно машинката - имате ли представа кой бушон отива към нея, защото имам подозрение, че в него е проблема....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
-
eh4ev07 написа:обикновенно проблема е в жака които влиза в копчето за управлението просто от друсането излиза :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ogi28b написа:Мини на някоя от редовните срещи на форума, за услугата взимам 0 лева, а диагностициране на проблема с машинките и ръчните врътки ще ти струва 1 бира.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар