Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос Автоколони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авителhttp://www.avitel-bg.com/
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз пак съм зяпал не където трябва....мерси Колеги отидох до магазина и май се спрях на DSK - въпреки че баса им беше по слаб - звука беше уникален, пък и за тези пари ще получа цял комплект с пищялите и смятам, че ще се чуват по добре отколкото да сложа само бас и звука да е гаден. Единствения проблем остана монтажа...сам не смятам, че ще се справя, а в магазина ми искат по 20лв на врата, за да прокарат и пищялките! Някакви идей къде ще излезе по-евтино?
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Току що си поръчах някакви херц-ове от "авител тире бе ге точка ком", дори утре ще ми ги изпратят по куриер за тяхна сметка без оскъпяване.

Коментар

ogi28b написа:
          Току що си поръчах някакви херц-ове от "авител тире бе ге точка ком", дори утре ще ми ги изпратят по куриер за тяхна сметка без оскъпяване.
          Точно днес бях там по препоръка на колегата emzo и на пръв поглед съм доволен - отзивчив е човека! Смя ми се на старите колони, защото били сглобявани от някаква много стара система или нещо такова! Пусна малко музичка, обаче за монтажа мн кеш иска! Иначе за колоните цените са като навсякъде! Аз чакам само да видя дали ще ми се обадят от друг магазин с евентуална отстъпка - иначе от там ще ги взема! А за монтажа ще го мисля допълнително!

Коментар

Такаааа....поръчах херцовете (ДСК 165)! Реших, че сам ще си ги монтирам, понеже ми искат по 20лв на врата (трябвало да се маха цялата кора, за да се сложат пищялките) което е страшна глупост! Вчера разгледах по внимателно и като махна колоните с кората към тях и кората за пищялките просто ще трябва да прокарам кабела за пищялките през кората на вратата и да си ги вържа! въпроса е следния - 2та конвертора къде се слагат подяволите? До колкото разбрах в тях боцвам 2та кабела от касетофона които в момента са забодени направо на колоните и свързвам пищялките и колоните с кабели които предполагам, че са в комплекта? надявам се да не греша! Никъде не видях какъв им е размера и къде да им търся място? Ето и малко снимки които нащраках междувременно -

Коментар

Колоните са монтирани, музичката дъни яко! Благодаря на всички за хелпа! Имате по 1 бира от мен!

Коментар

Ние за едно говорихме, ти друго си сложил Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хахах да изпунтих малко....тези по ми харесаха просто...добър звук вадят ДСК-те! Наистина баса не е толкова добър, но пък останалото си е супер! Аз след време ще си сложа едно хубаво CD (alpin, pionere) и едни хубави 10ки отзад и ще стане супер Тя малка колица - не и трябват някакви кой знае какви системи!

Коментар

Working...
                  X