Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос Автоколони
Collapse
X
-
Аз пак съм зяпал не където трябва....мерси Колеги отидох до магазина и май се спрях на DSK - въпреки че баса им беше по слаб - звука беше уникален, пък и за тези пари ще получа цял комплект с пищялите и смятам, че ще се чуват по добре отколкото да сложа само бас и звука да е гаден. Единствения проблем остана монтажа...сам не смятам, че ще се справя, а в магазина ми искат по 20лв на врата, за да прокарат и пищялките! Някакви идей къде ще излезе по-евтино?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ogi28b написа:Току що си поръчах някакви херц-ове от "авител тире бе ге точка ком", дори утре ще ми ги изпратят по куриер за тяхна сметка без оскъпяване.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Такаааа....поръчах херцовете (ДСК 165)! Реших, че сам ще си ги монтирам, понеже ми искат по 20лв на врата (трябвало да се маха цялата кора, за да се сложат пищялките) което е страшна глупост! Вчера разгледах по внимателно и като махна колоните с кората към тях и кората за пищялките просто ще трябва да прокарам кабела за пищялките през кората на вратата и да си ги вържа! въпроса е следния - 2та конвертора къде се слагат подяволите? До колкото разбрах в тях боцвам 2та кабела от касетофона които в момента са забодени направо на колоните и свързвам пищялките и колоните с кабели които предполагам, че са в комплекта? надявам се да не греша! Никъде не видях какъв им е размера и къде да им търся място? Ето и малко снимки които нащраках междувременно -Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
хахах да изпунтих малко....тези по ми харесаха просто...добър звук вадят ДСК-те! Наистина баса не е толкова добър, но пък останалото си е супер! Аз след време ще си сложа едно хубаво CD (alpin, pionere) и едни хубави 10ки отзад и ще стане супер Тя малка колица - не и трябват някакви кой знае какви системи!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар