Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос Автоколони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос Автоколони

Здравейте Колеги, 1во да се похваля, че съм горд собственик на Пунто 1.3 Multijet двигател с разход 5.5/100 :DИмам следните въпроси:Колата има MP3 player (Алпина - малко ожулена но свири) засега нямам намерение да го сменям...ще го оставя съвсем да умре! Не съм страшен меломан и не ми трябват буфери и такива чудесии, но ми се иска да има приличен бас като слушам музика. Засега няма никакъв! Не разбирам мн мн от 35W-2x40W и тн. Бихте ли ми препоръчали някакви колони (такива които да си влчзат в кората на вратите) до 60 - 70лв.Другия въпрос е - ще трябва ли да сменя колоните които са в задната част на багажника? Мисля, че те са по малки (не съм отварял кората да погледна)!За радиото не мога нищо да кажа за момента! Нямам сервизни книжки в мен...като се прибера ще погледна дали не пише някакъв модел на панела! Мерси предварително!
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Колега, честито !Като за начало разбери с какъв размер са ти предните колони.13см или 16,5см, а после ще ти предложим колонки.Но като цяло сумата, която си заделил е малка.Направи снимки да видим дзверо
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ок...след 6 ще свърша работа и ще пусна нужната информация + няколко снимки!

Коментар

такаааааааа.....малките са 9 сантиметра и с 2 винта се държат!Големите ги измерих 16 сантиметра + - 2-3 милиметра ето и снимки:http://www.niceiceinstallations.co.uk/images/cde-9843r.jpg - това е млейъра

Коментар

Toва:http://www.aval-bg.com/car-audio/her...-ev-165lили http://www.aval-bg.com/car-audio/dls...ls-r6a-midbasi - като с тези доста ще ти дрънкат вратите Също така, трябва да свалиш прозореца докрай, да свалиш колонката и да премериш, какво е разстоянието, защото тези са огромни !Всичко под това е компромис и ако купиш друго, след няма и месец-два ще го смениш.А Алпайнчето си е Алпайнче, фен съм им, въпреки че точа зъби на пионерче.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вторите дето ти е показал колегата emzo няма да влязат, големи са им магнитите и ще трябва да режеш, първите ще са ОК.Какво им е на тези дето са сега, защо ще ги сменяш???И още нещо за колегата emzo, алпайна не е лош но за мен е след пайниъра, това е мое мнение имал съм и двата

Коментар

Аз така или иначе съм за 1вите, защото все пак купих кола и влязох малко в преразход! Даже ако се намерят малко по евтини ще съм още по доволен Трябва да се вземе под внимание и факта, че има кора отгоре която искам да сложа, така че трябва да са по изтънени! А сегашните колони не са лоши, но няма никакъв бас, а аз искам да дрънчат огледалата :DА за плейъра какво ще кажете - хубав ли е или трябва да го сменям? Аз с него купих колата и засега нямам впечатления, но и неразбирам мн така, че мнението ви ще е от полза!ПП Мерси за бързите отговори!!!А това като комплект не е ли по- оферта?http://www.aval-bg.com/car-audio/her.../hertz-dsk-165

Коментар

Toва последното няма никакъв бас, от личен опит говоря !Така като те слушам си за DLS-а.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Toва последното няма никакъв бас, от личен опит говоря !Така като те слушам си за DLS-а.
                  За да има ниска честота не зависи само от говорителя.

Коментар

Така е, но предвид голямата врата, обема е достатъчен
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми колеги май се спрях на Hertz EV 165L даже ги намерих за 80лв. надявам се и по-тънко да мина! Сега остава само да видя дали ще станат като размер, защото ако се налага да махам кората или да не мога да им сложа пласмасата отгоре на вратите изобщо няма да се занимавам...Мерси за отговорите!А само не разбрах - плейъра с който сам в момента ще ми свършили работа или трябва и него да сменям?

Коментар

Да, става плейъра, не го сменяй засега.Относно Херц-аИма EV 165 и ЕV 165LКато L варианта е доста по-басов ! Да не ги объркаш !
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Плеъра не бързаи да го сменяш щом не ти се дават пари, хубав е но е от по евтините модели, за начало е много добре,по нататък ако искаш да се вманиачаваш има много по гъзарски плеъри но всяко нещо си има цена.....

Коментар

Еми чудесно тогава...засега ще си го държа него! Само ще му потърся някакви резервни бутони, защото тези са се изтъркали и супер мн ме дразни това :D колкото до размера - навътре във вратата премерих около 12см. обаче от едната страна има нещо (може би апаратите на прозорците) което пречи и до него е около 7см. даже сегашните колони са малко натиснати за да влязат! Но на Херца пише, че дълбочината за вграждане е 6.5см и би трябвало да стигнат!Благодаря, че помогнахте!Като тръгна да ги монтирам пак ще се пита най-вероятно

Коментар

Добре де, а въпросните Херц в София къде ги има, тъй като горепосоченият сайт доставя от Пазарджик и не върви да ги поръчам и да не станат и само да ги разкарвам хората.... казаха ми за един пич, който се намира в Овча купел, но не успяха да ми дадат телефон, затова аз дадох моя и сега чакам да звънне, но това е малко все 1 от умрял писмо да чакаш....

Коментар

Working...
                              X