Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със задната чистачка

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем със задната чистачка

    Здравейте,колеги! Искам да попитам,дали някой може да ми помогне.Проблема ми се състои в следното-Преди два дни откъм задната врата на моето Браво при подаване на контакт почна да се чува странно чукане,което наподобява по-скоро тиктакане.Предположих,че сигурно е задната чистачка и за да видя дали работи я пуснах.Странно,но тя си тръгна и тиктакането спря дори и след като я изключих.За мое нещастие проблема не беше епизодичен и на следващото подаване на контакт за палене пак се появи това тракане и не спря докато не пуснах пак чистачката.Днес я запалих за трети път и останах неприятно изненадан че чистачката отказа напълно и сега само тиктака.Интересното е,че като отворя багажника и спира. Мисълта ми е,може ли проблема да е в някое реле или букса или да си взимам ново моторче.Благодаря предварително!ПС:Колата е ФИАТ Браво 1.6 98г

    #2
    Добре дошъл във форума. Защо не погледнеш в раздел Често задавани въпроси, може да има нещо по въпроса?

    Коментар


      #3
      Мммдам ... нещо нормално колега ... отвори моторчето (има тема за това) почисти го добре и ще се оправи. Звука е нещо като на мигачите но не така последователен нали : )
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

      Коментар


        #4
        Благодаря за насоката.Още днес ще се заема,че в това дъждовно време въобще не ми се излиза без чистачка...Иначе сорка ако съм объркал раздела.

        Коментар

        Working...
        X