Здравейте на всички. Купих си пластмасата която е с копчета за ел.фарове и за регулиране на силата на светлината при километража (за Брава). Като свалих старата пластмаса, видях че имам букса за ел.фарове, но не и такава за силата на светене.Въпроса ми е някой знае ли кой кабел трябва да прекъсна, за да проработи тази "екстра"? Предполагам трябва да намеря кабела който захранва осветлението на километража, да го прекъсна и да го свържа към копчето. Ако някой може да помогне ще съм му благодарен Ето това е пластмасата http://media.snimka.bg/5911/018077530.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за регулиране на осветеността на километража?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Да, точно това трябва да направиш. Защо не погледнеш темата за "ел. регулиране" на фарове, там май Сторми беше писал и за това.
Коментар
-
Предлагам да пробваш с маркирания в СИНЬО на прикачената снимка (кабелът не е син! ). Това е най-левия конектор на гърба на таблото с бушони, като го откачиш - самия кабел е ЖЪЛТО-ЧЕРНО, или ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНО, или ЖЪЛТО-Нещо сиПиши дали това е кабелът, и ако щракнеш някоя и друга снимка, ще го качим в онази тема, дето е за регулирането на ел. фарове, щото май си е за там.
Коментар
-
ogi28b написа:Предлагам да пробваш с маркирания в СИНЬО на прикачената снимка (кабелът не е син! ). Това е най-левия конектор на гърба на таблото с бушони, като го откачиш - самия кабел е ЖЪЛТО-ЧЕРНО, или ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНО, или ЖЪЛТО-Нещо сиПиши дали това е кабелът, и ако щракнеш някоя и друга снимка, ще го качим в онази тема, дето е за регулирането на ел. фарове, щото май си е за там.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз че ще дойда, ще дойда сигурно, но нали не очакваш да се завирам там ?! Ще ти казвам какво точно да правиш, ама ти ще си го правиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар