Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам проблем със уредите на типото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам проблем със уредите на типото

изтеглих си ръководството на типото ама е на английски и не му разбирам ако някой може да помогне спешно.Въпроса ми е че ми изчезна показанието на бензиномера и на температурата в таблото мисля че е бушон ама не знам кой.Моля помагайте или от някъде ако има ръководство на Български или на Руски .Спешно ми трябва моля
    Прикачени файлове

Свети ли лампата поне на бензина ? Ръководство на руски има тук:http://download.fiat-bg.org/Books/Tipo_Tempra/
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
      Свети ли лампата поне на бензина ? Ръководство на руски има тук:http://download.fiat-bg.org/Books/Tipo_Tempra/
      не свети лампата на бензина сега ще видя това ръководство.На това руско ръководство гледах и не намерих схема кой бушон за какво е

Коментар

Ако е бушон няма да работи още нещо.Захранването на арматурното табло обикновенно е на един предпазител с още няколко неща.Погледни все пак предпазители 5,6 и 15.И трите имат връзка с арматурното табло.Между другото в раздела с подаръците съм писал ,че подарявам такова ръководство на български език,но е малко късно понеже го иска колежка от София, ако се откаже....
        Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
        Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006

Коментар

power66 написа:
          Ако е бушон няма да работи още нещо.Захранването на арматурното табло обикновенно е на един предпазител с още няколко неща.Погледни все пак предпазители 5,6 и 15.И трите имат връзка с арматурното табло.Между другото в раздела с подаръците съм писал ,че подарявам такова ръководство на български език,но е малко късно понеже го иска колежка от София, ако се откаже....
          ех аз първи ти писах на лично но няма значение.ако може сканирай ми ел инсталацията и бушоните моля и ми го прати

Коментар

Working...
          X