здравейте колеги от днес си имам брава 1.6 16v 103кончета но имам един проблем с мигачите днес като я прибирах и както си завивах мигачите изчезнаха после се появиха и сега пак ги няма щракам копчето за аварийни и пак не светят някой ще може ли да ми каже от къде може да е проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с мигачи на брава
Collapse
X
-
Христос Воскресе ,Здравей колега честита придобивка да си я караш много време безаварийно ,а иначе конкректно за проблема ти 99% съм сигурен че имаш проблем с релето на мигачите. То се намира точно под волана там сваляш три винта и махаш долната кора на волана и се появява най вероятно една синя кутийка която представлява релето на мигачите леко я повдигаш с отверка махаш я отиваш до магазина купуваш си нова за около 20лв. и се радваш на перфектни мигачи .Успех ако имаш някакви проблеми питай пак.Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
-
Здравейте!Реших да изровя тази антична тема, защото и на мен ми се прецакаха мигачите.Случаят е следния: когато е по-хладно, сутрин обикновено, мигачите не желаят да работят. При включване на лостчето, мигат веднъж и спират. Това се случва на ляв, десет и на аварийни. Понякога изобщо не работят, но най-често мигат по веднъж и спират. След като температурата се повиши през деня, проблемът изчезва. Забелязах, че са оправят около 16-17 градуса външна температура.Смених релето, но проблемът не изчезна. Преди това смених и целия модул с лостчетата, защото едното беше счупено, но положението не се промени и при двете смени. Някакви идеи и предложения?Тъпото е, че въпросната температура се достига около осем сутринта, така че, когато отворят сервизите, вече всичко си бачка. В един сервиз си помислиха, че си измислямShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар