Сутринта ставам тръгвам за работа, въртя ключа-нъцки не ще да отлепи.Ток има.На бутане пали веднага, след това гася пак същото. Чукнах стартера два-три пъти с тръба и запали, според вас какво е?Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартерът не върти, а ток има
Collapse
X
-
Стартерът не върти, а ток има
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Ето подобна тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55596Наскоро да си свалял акумулатора, или да си откачал клемите по някакъв повод?
Коментар
-
Не съм, но си мисля че щом с чукане се оправя дса четки, преди малко пак не запали , чукнах с кляча са гумите 2-3 пите и запали утре заран съм на жичкаджияPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
смених четките днес, 35лв труд и части, ще видим дали всичко е окPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:смених четките днес, 35лв труд и части, ще видим дали всичко е окPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега много добре прочетох и преди предният ми пост, че си сменил четките. Никъде обаче не прочетох да си написал, че всичко е проверено. Защото преди време и аз така свалях няколко пъти стартера защото не се проверяваше всичко ами първото което се види, че е скапано и се сменя с мисълта, че проблема е от там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар