Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера дали имам вградена аларма?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да разбера дали имам вградена аларма?

Колеги как мога да разбера дали имам вградена аларма и това на снимката на прикачения файл какво е ако нямам И все пак ако имам как мога да я използвам нямам дистанционниКолко пари къде какМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

А отгоре какво има ?

Коментар

Отгоре къде мисля че няма нищо друго което да ми прилича на аларма
      Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
      Jim Morrison

Коментар

Това може да е ако слагаш допълнително копче за нещо да свети

Коментар

Това за което питам ли ? тз каква е логиката да имам заготовка червен диод. По - скоро заготовка на аларма или аларма но не знам за това питам махнах капачето за да се вижда и платката вътре
          Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Колега, това Е светодиода на оригиналната аларма, която най-вероянто одавна е заела своето място в един по-добър свят... Все пак - добър алармаджия ще ти каже по-точно, като огледа. За "отгоре" май ставаше въпрос за декоративното капаче на светодиода, което е 1:1 с копчето на светлините за мъгла, на форма, но при теб изглежда свалено, и така само диодът стои малко кофти.

Коментар

Оги, аз го свалих за да се вижда по добре за снимката Казваш да не се надявам за нея ми да ходя да си купя една евтина аларма ?
              Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Working...
              X