Здравейте колеги, някой да е имал следния проблем: Говорим за Браво ’01 1.6 . Таблото ми не работи, нито оборотомер, нито километраж, нито индикаторите за температура и резервоара. Лампите за ABS-a и спирачката също. Нямам и мигачи. Иначе фарове, габарити, аварийки работят. Дори лампата на фаровете на таблото си свети като са включени. Ходих в сервиз, майстора каза, че рестартирал всичко и си заработило. Качих се, запалих, тръгнах, минах 50 метра, реших да отворя прозорците и таблото и мигачите пак умряха. Някой да е имал подобен проблем и евентуално да сподели как го е решавал?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Нямам табло и мигачи
Collapse
X
-
Работят ли ти електрическите огледала? Нещата които описваш че не работят, са на един предпазител. Провери си всичките за всеки случай, особено на най-долния ред - втори и трети отляво надясно (и двата по 10 А). А майстора дето е "рестартирал", му кажи че колата ти не е с "windows", и да ходи сам да се рестартира някъде.
-
При мен огледала , стъкла, и нагревателя на задното стъкло не работеха заради един предпазител който се намира над "основните предпазители" и е покрит с една пластмасова решетка.Този бушон не го открих никаде в схемите.Търси кой бушон ти е изгорял.След като ти е изгаснало всичко след като си се обитал да отвориш прозореца (или поне аз така разбрах) значи прозореца ти гори бушона и трябва там да търсиш проблема.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Абе те ми обясниха, но в 21:40 ч., когато ми се обадиха да ходя да си взема колата, вече не бях от най-адекватните, че имах супер тежък ден. Аз си имам едно наум, но искам да видя какво ще стане в следващите дни. Иначе обяснението звучеше, че проблемът е в механизма при задно дясно колело и бил отстранен. Ако не дай си Боже пак се появи, мисля вече да ходя в официалния сервиз, но дано да не стигам до там.FIAT Bravo GT 1.6/16V
Коментар
-
Колеги, аз нещо продължавам да се протеснявам а тая кола. Не прави проблеми вече от няколко дни, обаче имам чувството, че нещо не е наред. От ремонта насам термометарът на таблото показва някакви градуси, които са с 10-15 градуса по-малки от реалоната температура. А и дисплея примигва леко когато пусна мигач. Вече сериозно се съмнявам дали тия знаеха какво правят. Ако знаете, кажете някой читав кабеджия в София или околностите, че започвам да не се чувствам сигурен в тая кола.FIAT Bravo GT 1.6/16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар