Здравейте,от няколко дни имаме много странен проблем със Стилото. Нито един от бутоните на шофьорската врата не работи, както и централното заключване само на нея. Светодиода който е до палчето за заключването отгоре на вратата свети постоянно. Освен това данните за външната температура изчезнаха също- на дисплея на километража ми показва --.-- а на дисплея на климатика - нищо.Проверих всички бушони - и тези които са при акумулатора и тези в ляво под волана. Всички са здрави. Някой да има идея от какво друго може да е станало това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрониката на шофьорската врата отказа
Collapse
X
-
кола
това е една от важните кутии с платка в колата там са доста работи ,централно, фарове ,табло ,Иммо и други има няколко букси и от другата страна са бушоните нещо такова http://www.peugeotlogic.com/fuses/fuses206/fuses9.htmно мисля че при тебе проблема е е нощо около вратата буксата най вече
Коментар
-
Re: Електрониката на шофьорската врата отказа
vvvasilev написа:Здравейте,от няколко дни имаме много странен проблем със Стилото. Нито един от бутоните на шофьорската врата не работи, както и централното заключване само на нея. Светодиода който е до палчето за заключването отгоре на вратата свети постоянно. Освен това данните за външната температура изчезнаха също- на дисплея на километража ми показва --.-- а на дисплея на климатика - нищо.Проверих всички бушони - и тези които са при акумулатора и тези в ляво под волана. Всички са здрави. Някой да има идея от какво друго може да е станало това?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар