Колеги,още от както имам колата моторчетата са си шумни..Също така е тегаво затварянето на прозореца -след средата започва да се мъчи. Дали ще мине с смазка на механизма и евентуално да се направят по безшумни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шумни моторчета на Стъклата
Collapse
X
-
Нека позная - най-мудна е машинката ти на предна пасажерска врата? Това си е нормално, ако не са чистени. Моите врати ги отварям през 2-3 месеца, сега зимата малко повече и чистя и смазвам ... друго решение поне за мен няма. Явно самите машинки които слагат са калпави ... или просто по-слаби и след определен период като се напълнят пак с мизерия и почват да умират.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
-
Смазката е се е спекла и е необходимо почистване на улеите, също е необходимо ново гресиране, но не моторчетата са слаби а ел. инсталацията по стъклата е поредната безсмислица във ФИАТ.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
svetli4a написа:Нека позная - най-мудна е машинката ти на предна пасажерска врата? Това си е нормално, ако не са чистени. Моите врати ги отварям през 2-3 месеца, сега зимата малко повече и чистя и смазвам ... друго решение поне за мен няма. Явно самите машинки които слагат са калпави ... или просто по-слаби и след определен период като се напълнят пак с мизерия и почват да умират.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар