Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Схема на кабел за оригинален чейнджър Grundig mcd 30

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dani389 написа:
    iuly_vn написа:
    svetli4a написа:
    Това че пише AUX не ми е проблем ,нищо немога да направя , нито да спусна песен нито да врътна някой диск. Отначало се чува нещо - би трябвало да е това че чейнджъра сканира ала-бала , но до там после надпис AUX и това е. Вече ми писна да се занимавам, мерси все пак за помоща колега : )
    Извод 13 на радиото е BUS за обмяна на данни между чйнджъра и чипа на радиоато. Така радиото отваря входа за CD и на дисплея се изписва CD, ако е свързан правилно. Тоест този извод при включване на CD чейнджър не се дава на късо, а се свързва с BUS изхода на последния.
    Колега ти чат ли си на те ченджари че от седмица се опитвам да свържа Едно сони но все без успех а гледам че си и от Варна ,по скоро не разбирам абривиатурите по схемите кои кабел за какво е както примерно BUS който ти сега преведе CLK ,RST ,DATA и така нататък .Но по страно е че както са дадени на Сони при Грундиг обозначенията са съвсем различни.Преди два дена си играх и касетофона не изписва нито AUX nito CD при положение че дадох 13 и 15 на късо но вече и започна да ми писва не че толкова ще го ползвам ама просто съм се захванал.
    Ами за да ти отговоря трябва да поровя из нета за инфо за Сонито-ти. Или да са пред мен и да меря кой извод на кое отговаря. Доста голяма играчка е докато се разбере. Освен това Грундика трябва и да подържа модела на чейндъра. Едни се управляват само по BUS други и по SCL. Тук информацията тече само по BUS шината, а ако чейндъра иска и друга то няма как да се вържат.
    Fiat Marea TD100

Коментар

По нагоре из темата съм пуснал схеми на 2 та кабале на ченджараите и по информация от нета заменят се дори тоя модел сони се монтира в Ланчите .
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
      X